Dulap

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Mobilier Hol.

Usa se poate monta pe partea stanga ori pe partea dreapta, oglinda pe usa, polite pe interior si sertar in partea jos. Carcasa din pal melaminat, glisiere metalice sertar si oglinda.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Mobilier Hol:
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Dulapul Dormitor Alb cu 2 usi este o alegere excelenta pentru orice dormitor, datorita designului elegant, a finisajelor de calitate si a spatiului generos de depozitare...
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Comoda cu 4 sertare este o piesa de mobilier spatioasa si eleganta. Carcasa comodei este fabricata din PAL melaminat Sonoma, un material durabil si rezistent cu o grosime de 16 mm, care asigura stabilitatea..
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul are un aspect impunator si robust, fiind confectionat dintr-un material de inalta calitate care imita pielea naturala. Aceasta alegere asigura durabilitatea si rezistenta in timp, in timp ce ofera..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa cafea pliabila alba are dimensiuni potrivite pentru a fi montata intr-un spatiu mic sau pentru a fi transportata usor. Cand masa este stransa si pliata, are o lungime de 900 de milimetri, o inaltime..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Patul cu 2 sertare pe perete este un mobilier elegant si practic in acelasi timp. Carcasa patului, realizata din pal melaminat, confera rezistenta si durabilitate acestei piese de mobilier. Dimensiunile..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Corpurile de jos au o inaltime de 820 mm fara blat si de 858 mm cu tot cu blat. Aceasta inaltime este ideala pentru a putea lucra confortabil in bucatarie, fara a fi nevoie sa va aplecati sau sa va intindeti..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Toata partea din fata a bibliotecii, usile si sertarele sunt finisate cu cant ABS cu grosimea de 2 mm. Aceasta este o solutie de inalta calitate, asigurand o fixare perfecta si o protectie a marginilor..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Culoarea corpului inferior este wenge, ceea ce confera un aspect elegant si modern. Sertarele au o nuanta de negru lucios, care se potriveste bine cu wenge-ul. Materialele folosite pentru constructia corpului..
Camera Tineret
Camera Tineret

Dimensiunile suspendatului sunt 194 cm latime, 78 cm inaltime si 39 cm adancime. Ansamblul intreg al camerei are dimensiunile totale de 274 cm latime, 200 cm inaltime si 144 cm adancime...
Dulap Living
Dulap Living

Carcasa dulapului este fabricata din PAL melaminat alb, cu o grosime de 16 mm. Aceasta alegere a materialelor nu doar asigura durabilitatea, ci si ofera un aspect elegant si rafinat. Aceasta structura..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul este tapitat in intregime cu burete si piele ecologica bej, oferind un aspect elegant si confortabil. O caracteristica importanta a acestui pat este lada spatioasa, perfecta pentru depozitarea lenjeriilor..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Aproximativ 25% din populatie sufera de diferite afectiuni ale coloanei vertebrale din cauza stilului de viata sedentar, care implica condusul autovehiculelor, lucratul la birou si alte activitati statice...

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.