Set Dormitor

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Dormitoare Set. Pentru preturi avantajoase vezi Dormitoare Set Ieftine.

Dormitorul cu pat de dimensiune 120x200 cm este fabricat din PAL melaminat de culoare wenge, avand o grosime de 16 mm. Acest dormitor este compus din mai multe piese, inclusiv un dulap cu 3 usi si o oglinda pe usa din mijloc, un pat pentru saltea de dimensiune 120x200 cm, 2 noptiere si o comoda cu 2 usi.

Dulapul este prevazut cu 6 spatii de depozitare, care includ polite, si un spatiu special pentru umerase. Dimensiunile dulapului sunt urmatoarele: latime 135 cm, inaltime 200 cm, adancime 53 cm.

Patul vine cu o somiera simpla din PAL inclusa si are dimensiunile urmatoare: latime 124 cm, lungime 204 cm, inaltime 70 cm. Comoda are doua spatii de depozitare in spatele usilor si unul deasupra usilor. Dimensiunile acesteia sunt urmatoarele: latime 75 cm, inaltime 87 cm, adancime 39 cm. Noptierele dispun de cate doua spatii de depozitare si au urmatoarele dimensiuni: latime 46 cm, inaltime 44 cm, adancime 37 cm.

Toate manerele acestui dormitor sunt din plastic, avand un filet metalic pentru fixare, iar toate piesele sunt prevazute cu picioruse din plastic la baza comodei pentru a proteja pardoselile impotriva zgarieturilor.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Dormitoare Set:
Dormitor Somiera Metalica
Dormitor Somiera Metalica

Dormitorul cu pat si somiera metalica rabatabila este o alegere perfecta pentru cei care doresc sa aiba un dormitor elegant si practic, cu multiple spatii de depozitare. Este un set de mobilier de inalta..
Dormitor Pat Sertare
Dormitor Pat Sertare

Noptierele sunt esentiale pentru un dormitor practic si functional. Fiecare noptiera are doua sertare, perfecte pentru depozitarea cartilor, ochelarilor, telefonului mobil sau oricaror alte obiecte personale...
Dormitor Somiera
Dormitor Somiera

De fiecare parte a patului, se afla cate doua noptiere cu cate doua sertare fiecare. Acestea reprezinta solutii practice si comode pentru depozitarea obiectelor de valoare precum carti, ochelari, ceasuri..
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Dulapul Dormitor Alb cu 2 usi este o alegere excelenta pentru orice dormitor, datorita designului elegant, a finisajelor de calitate si a spatiului generos de depozitare...
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Structura scaunului este formata din mai multe elemente esentiale. Mecanismul oscilant permite flexibilitatea si libertatea miscarii, asigurand o pozitie ergonomica in timpul lucrului. Cilindrul pneumatic..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa cafea pliabila alba are dimensiuni potrivite pentru a fi montata intr-un spatiu mic sau pentru a fi transportata usor. Cand masa este stransa si pliata, are o lungime de 900 de milimetri, o inaltime..
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Cele 4 sertare ale comodei sunt dotate cu glisiere cu bile si amortizare, asigurand o inchidere silentioasa si lina. Aceasta caracteristica nu numai ca protejeaza mobilierul de uzura si deteriorarea prematura,..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Materialele de calitate utilizate in realizarea acestui pat asigura rezistenta si durabilitatea in timp, iar finisajele palului melaminat confera un aspect modern si elegant intregului ansamblu. Patul..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Cele 8 corpuri care formeaza bucataria (4 inferior si 4 superior) pot fi asezate in orice ordine doriti, fiind independente. Abia apoi le puteti prinde intre ele folosind suruburile de cuplare din accesorii,..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Culoarea corpului inferior este wenge, ceea ce confera un aspect elegant si modern. Sertarele au o nuanta de negru lucios, care se potriveste bine cu wenge-ul. Materialele folosite pentru constructia corpului..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Spatiile de depozitare cu polite sunt perfecte pentru a organiza si aranja cartile, caietele sau alte obiecte mici. Politelor pot fi ajustate in functie de necesitatile utilizatorului, permitand un aranjament..
Camera Tineret
Camera Tineret

Dormitorul este fabricat din PAL melaminat wenge si brad cu grosimea de 16 mm, asigurand o constructie solida si durabila.Tot mobilierul este finisat cu cant ABS wenge, cu grosimea de 0,4 mm, pentru a..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul tapitat este de culoare bej si are dimensiunile de 1600x2000 mm. Este conceput pentru a gazdui o saltea cu dimensiunea de 160x200 cm. Materialele utilizate pentru constructia acestuia includ PAL..
Dulap Living
Dulap Living

Carcasa dulapului este fabricata din PAL melaminat alb, cu o grosime de 16 mm. Aceasta alegere a materialelor nu doar asigura durabilitatea, ci si ofera un aspect elegant si rafinat. Aceasta structura..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Pentru a proteja salteaua si a-i oferi un aspect estetic, aceasta este acoperita cu un strat de material T.N.T de 13 g/m2. In plus, salteaua este prevazuta cu o banda spaceair de jur imprejur care ofera..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.