Mobila pal pentru casa si birou - Promotii si reduceri pret


-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-


Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Dulap Dormitor

Dulap Dormitor Usile dulapului sunt fabricate din MDF alb, cu o grosime de 18 mm, si au un aspect frumos, datorita frezarii atent realizate. Ornamentele de pe dulap, fabricate din MDF alb, cu o grosime de 25 mm, completeaza aspectul elegant si adauga un plus de rafinament...
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaun Directorial Imitatie Piele Structura scaunului este formata din mai multe elemente esentiale. Mecanismul oscilant permite flexibilitatea si libertatea miscarii, asigurand o pozitie ergonomica in timpul lucrului. Cilindrul pneumatic ajuta la ajustarea inaltimii scaunului, conform preferintelor utilizatorului. Baza..
Masa Cafea Pliabila

Masa Cafea Pliabila Odata ce masa este deschisa si extinsa, aceasta devine mult mai spatioasa. Are o lungime totala de 1800 de milimetri, o inaltime mai mare de 790 de milimetri si o adancime constanta de 800 de milimetri. Aceasta ofera suficient spatiu pentru a servi cafea sau alte bauturi si pentru a pastra..
Comoda Sertare

Comoda Sertare Manerele metalice de pe sertare au un finisaj antichizat, adaugand un aspect sofisticat si retro comodei. Acestea nu numai ca contribuie la frumusetea piesei de mobilier, dar sunt si usor de utilizat, permitand deschiderea si inchiderea sertarelor cu usurinta si confort...
Pat Sertare Perete

Pat Sertare Perete Materialele de calitate utilizate in realizarea acestui pat asigura rezistenta si durabilitatea in timp, iar finisajele palului melaminat confera un aspect modern si elegant intregului ansamblu. Patul cu 2 sertare perete reprezinta o alegere perfecta pentru oricine doreste sa optimizeze..
Set Bucatarie Negru

Set Bucatarie Negru Blatul bucatariei are o culoare similara marmurei, care adauga o nota de rafinament si lux. Grosimea acestuia este de 28 mm, asigurand astfel o suprafata solida si durabila. Lungimea totala a bucatariei este de 2600 mm, ceea ce ofera suficient spatiu de depozitare si de lucru...
Biblioteca Dulap Dreapta

Biblioteca Dulap Dreapta Biblioteca dulap este un mobilier practic si functional, perfect pentru a organiza si depozita carti, haine si alte obiecte. Fabricata din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, acest tip de biblioteca ofera o rezistenta si durabilitate sporita...
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Corp Inferior Negru Sertare Metalice Culoarea corpului inferior este wenge, ceea ce confera un aspect elegant si modern. Sertarele au o nuanta de negru lucios, care se potriveste bine cu wenge-ul. Materialele folosite pentru constructia corpului inferior sunt palul melaminat, ceea ce ii confera rezistenta si durabilitate...
Camera Tineret

Camera Tineret Dimensiunile suspendatului sunt 194 cm latime, 78 cm inaltime si 39 cm adancime. Ansamblul intreg al camerei are dimensiunile totale de 274 cm latime, 200 cm inaltime si 144 cm adancime...
Dulap Living

Dulap Living La interior, dulapul living alb beneficiaza de 5 spatii de depozitare pe polite, care asigura un spatiu organizat si ordonat pentru depozitarea obiectelor si hainelor. Aceste polite sunt intarite pentru a suporta greutati mai mari si pot fi ajustate pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor..
Biblioteca Dreapta

Biblioteca Dreapta Fabricata din PAL melaminat, biblioteca are o finisare in nuante de mahon si vanilie, conferind o nota eleganta si calda camerei. Grosimea PAL-ului este de 16 mm, iar partea frontala a fiecarui corp este prevazuta cu cant ABS de 2 mm in culoarea mahon, pentru a oferi o protectie suplimentara..
Pat Tapitat Somiera

Pat Tapitat Somiera Inaltimea patului este de 10 cm, permitand o buna circulatie a aerului de sub pat si, de asemenea, usurand curatarea cu aspiratorul. Tablia de la cap are un design special, cu nasturi tapitati, oferind un aspect deosebit. De asemenea, stratul gros de burete de pe tablie asigura un confort..
Saltea Memorie

Saltea Memorie Salteaua memorie, 800x1900 mm, este o saltea ergonomica, conceputa pentru a oferi o calitate superioara. Materialul din care este fabricata, memory foam, este un material visco-elastic din poliuretan cu o densitate de 50. Acest material este recunoscut pentru capacitatea sa de a dispersa..
Birou Sertare

Birou Sertare Biroul cu 2 usi si 2 sertare este atat de spatios, incat ofera suficient spatiu de depozitare pentru dosare, documente si alte obiecte esentiale pentru birou. Carcasa biroului este realizata dintr-un material rezistent, PAL melaminat alb, cu o grosime de 16 mm, care confera biroului o..
Corp Frigider Incorporabil

Corp Frigider Incorporabil Corpul pentru frigiderul incorporabil are dimensiunile de 600 x 2136 x 570 mm, oferind suficient spatiu pentru depozitarea alimentelor. Este conceput pentru a se potrivi perfect intr-un spatiu ingust de bucatarie. Culoarea corpului este wenge cu accente cappuccino, oferind un aspect elegant..
Biblioteca Wenge Alb

Biblioteca Wenge Alb Corpul multifunctional, cu cele 2 rafturi deschise si cele 4 rafturi inchise cu usi, are dimensiunile de 109 cm in latime si 181 cm in inaltime. Aceasta parte a bibliotecii poate fi folosita pentru depozitarea diverselor obiecte, cum ar fi vesela, farfurii, pahare sau alte lucruri necesare..
Pat Somiera Rabatabila

Pat Somiera Rabatabila Unul dintre aspectele excelente ale acestui pat este somiera sa metalica rabatabila. Aceasta permite utilizatorului sa aiba acces usor la o lada de depozitare generoasa situata sub pat. Aceasta lada de depozitare ofera suficient spatiu pentru a depozita o varietate de obiecte, inclusiv..
Dulap Dormitor

Dulap Dormitor Interiorul dulapului dispune de cinci spatii de depozitare pe polite, oferind suficient spatiu pentru organizarea hainelor si a altor obiecte. Lungimea dulapului este de 450 mm fara ornamentul de sus, iar cu ornamentele de sus atinge o lungime totala de 480 mm. Inaltimea dulapului este..
Corp Frigider Incorporabil Cedru

Corp Frigider Incorporabil Cedru Corpul este echipat cu picioare reglabile din plastic, cu o inaltime de 100 mm. Aceste picioare permit nivelarea corecta a frigiderului, pentru o stabilitate maxima si pentru a se potrivi in mod perfect in spatiul dedicat. Corpul pentru frigider incorporabil MDF frunza cedru este o alegere..
Set Bucatarie Infoliat Cedru Mustata

Set Bucatarie Infoliat Cedru Mustata Blatul alb cu grosimea de 38 mm aduce luminozitate si o senzatie de spatiu in bucatarie. Culorea alba se potriveste intr-o varietate de stiluri de design si creeaza un aspect curat si proaspat...


Copyright 2023 Plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.