Corp Superior Scurgator Drept

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Bucatarii Modulare. Pentru preturi avantajoase vezi Bucatarii Modulare Ieftine.

Corp superior usi scurgator vase alb drept. melaminat, usi din infoliat, manere metalice insertie portelan, balamale metal. Pachetul vine dispozitive reglabile suspendare corpuri mobila, din metal plastic alb poza.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Bucatarii Modulare:
Corp Frigider Incorporabil
Corp Frigider Incorporabil

Corpul pentru frigiderul incorporabil are dimensiunile de 600 x 2136 x 570 mm, oferind suficient spatiu pentru depozitarea alimentelor. Este conceput pentru a se potrivi perfect intr-un spatiu ingust de..
Corp Frigider Incorporabil Cedru
Corp Frigider Incorporabil Cedru

Corpul este echipat cu picioare reglabile din plastic, cu o inaltime de 100 mm. Aceste picioare permit nivelarea corecta a frigiderului, pentru o stabilitate maxima si pentru a se potrivi in mod perfect..
Corp Inferior Cedru Sertare Metalice
Corp Inferior Cedru Sertare Metalice

Fetele sertarelor sunt realizate din MDF infoliat, ceea ce le confera un aspect elegant si de calitate. De asemenea, sertarele au manere metalice cu insertie portelan, care sunt foarte usor de utilizat..
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Picioarele dulapului sunt de tip clasic, fabricate din lemn si vopsite intr-o nuanta potrivita culorii dulapului. Acestea adauga un element de stil si sustin in mod sigur dulapul...
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Cele 4 sertare ale comodei sunt dotate cu glisiere cu bile si amortizare, asigurand o inchidere silentioasa si lina. Aceasta caracteristica nu numai ca protejeaza mobilierul de uzura si deteriorarea prematura,..
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial este livrat complet asamblat, cu sezutul, spatarul si bratele deja montate. Aceasta face ca procesul de instalare sa fie foarte simplu si rapid, in timp ce asigura integritatea si siguranta..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa cafea pliabila alba are dimensiuni potrivite pentru a fi montata intr-un spatiu mic sau pentru a fi transportata usor. Cand masa este stransa si pliata, are o lungime de 900 de milimetri, o inaltime..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Ce face acest pat unic sunt cele doua sertare integrate in designul sau. Acestea pot fi montate pe lateralele patului, oferind un acces usor si convenabil la spatiul de depozitare. Fiecare sertar este..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Corpurile de jos au o inaltime de 820 mm fara blat si de 858 mm cu tot cu blat. Aceasta inaltime este ideala pentru a putea lucra confortabil in bucatarie, fara a fi nevoie sa va aplecati sau sa va intindeti..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Spatiile de depozitare cu polite sunt perfecte pentru a organiza si aranja cartile, caietele sau alte obiecte mici. Politelor pot fi ajustate in functie de necesitatile utilizatorului, permitand un aranjament..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Culoarea corpului inferior este wenge, ceea ce confera un aspect elegant si modern. Sertarele au o nuanta de negru lucios, care se potriveste bine cu wenge-ul. Materialele folosite pentru constructia corpului..
Camera Tineret
Camera Tineret

Dimensiunile suspendatului sunt 194 cm latime, 78 cm inaltime si 39 cm adancime. Ansamblul intreg al camerei are dimensiunile totale de 274 cm latime, 200 cm inaltime si 144 cm adancime...
Dulap Living
Dulap Living

De asemenea, dulapul living alb este sustinut de picioare din lemn vopsit, care adauga si mai multa stilul general al acestui produs. Ornamentele fabricate din MDF alb mat, avand o grosime de 25 mm, amplasate..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul este tapitat in intregime cu burete si piele ecologica bej, oferind un aspect elegant si confortabil. O caracteristica importanta a acestui pat este lada spatioasa, perfecta pentru depozitarea lenjeriilor..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua memori este special conceputa pentru a oferi un suport ergonomic si un confort exceptional. Materialul memory foam, calitatea superioara a stofei si detaliile de design fac din aceasta saltea..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.