Corp Superior Scurgator Negru

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Corpuri Superioare.

Corp superior usi scurgator vase negru. Wenge lucios. melaminat, manere aluminiu, balamale metal. Pachetul vine dispozitive reglabile suspendare corpuri mobila, din metal plastic alb poza.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Corpuri Superioare:
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Lungimea dulapului este de 900 mm, fara ornamentul de sus, iar cu ornamentele, lungimea totala ajunge la 930 mm. Inaltimea dulapului este de 2160 mm, oferind destul spatiu pentru depozitare verticala...
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Dimensiunile comodei cu 4 sertare sunt foarte generoase: lungimea de 900 mm, inaltimea de 880 mm si adancimea de 580 mm. Aceste dimensiuni iti ofera spatiu destul pentru a stoca haine, obiecte personale..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Odata ce masa este deschisa si extinsa, aceasta devine mult mai spatioasa. Are o lungime totala de 1800 de milimetri, o inaltime mai mare de 790 de milimetri si o adancime constanta de 800 de milimetri...
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Patul cu 2 sertare pe perete este un mobilier elegant si practic in acelasi timp. Carcasa patului, realizata din pal melaminat, confera rezistenta si durabilitate acestei piese de mobilier. Dimensiunile..
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial din imitatie de piele, cu brate din aluminiu tapitate si stea din aluminiu, este o alegere excelenta pentru un birou managerial. Designul elegant, caracteristicile confortabile si calitatea..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Corpurile de jos au o inaltime de 820 mm fara blat si de 858 mm cu tot cu blat. Aceasta inaltime este ideala pentru a putea lucra confortabil in bucatarie, fara a fi nevoie sa va aplecati sau sa va intindeti..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Biblioteca dulap este un mobilier practic si functional, perfect pentru a organiza si depozita carti, haine si alte obiecte. Fabricata din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, acest tip de biblioteca ofera..
Camera Tineret
Camera Tineret

Ansamblul este format din doua dulapuri cu o singura usa, fiecare dispunand de cinci rafturi in interior pentru organizarea eficienta a hainelor si altor obiecte. Dimensiunile unui dulap cu o singura usa..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua memorie, 800x1900 mm, este o saltea ergonomica, conceputa pentru a oferi o calitate superioara. Materialul din care este fabricata, memory foam, este un material visco-elastic din poliuretan cu..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Balamalele sunt, de asemenea, realizate din metal, asigurand stabilitatea si durabilitatea corpului inferior. Picioarele sunt reglabile si sunt facute din plastic, avand o inaltime de 100 mm. Acest lucru..
Biblioteca Dreapta
Biblioteca Dreapta

Fabricata din PAL melaminat, biblioteca are o finisare in nuante de mahon si vanilie, conferind o nota eleganta si calda camerei. Grosimea PAL-ului este de 16 mm, iar partea frontala a fiecarui corp este..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul este tapitat in intregime cu burete si piele ecologica bej, oferind un aspect elegant si confortabil. O caracteristica importanta a acestui pat este lada spatioasa, perfecta pentru depozitarea lenjeriilor..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.