Corp Inferior Cedru Sertare Metalice

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Bucatarii Modulare. Pentru preturi avantajoase vezi Bucatarii Modulare Ieftine.

Corpul inferior are dimensiunile de 400 mm lungime, 820 mm inaltime si 481 mm adancime. Este realizat din pal melaminat, un material rezistent si durabil. Corpul are doua sertare metalice, care sunt perfecte pentru a depozita diverse obiecte sau documente. Sertarele sunt montate pe suporturi metalice si au opritoare pentru a preveni alunecarea in timpul utilizarii.

Fetele sertarelor sunt realizate din MDF infoliat, ceea ce le confera un aspect elegant si de calitate. De asemenea, sertarele au manere metalice cu insertie portelan, care sunt foarte usor de utilizat si se potrivesc perfect cu stilul general al corpului. Corpul inferior are o culoare wenge cu cedru, care este foarte moderna si potrivita pentru orice tip de decor. Acesta adauga o nota de eleganta si rafinament in incapere.

Pentru a asigura stabilitatea si ajustabilitatea in functie de suprafata pe care este plasat, corpul are picioare reglabile din plastic, cu o inaltime de 100 mm. Aceste picioare permit ajustarea inaltimii corpului pentru a se potrivi perfect in orice spatiu.

Corpul inferior cu doua sertare metalice pentru greutate Zebra MDF frunza cedru are dimensiuni practice si ofera suficient spatiu de depozitare. Materialele folosite sunt de calitate si creeaza o piesa de mobilier rezistenta si estetica. Culoarea wenge cu cedru adauga un aspect modern si elegant, iar picioarele reglabile permit adevarata adaptabilitate in orice tip de incapere.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Bucatarii Modulare:
Corp Frigider Incorporabil
Corp Frigider Incorporabil

Corpul pentru frigiderul incorporabil are dimensiunile de 600 x 2136 x 570 mm, oferind suficient spatiu pentru depozitarea alimentelor. Este conceput pentru a se potrivi perfect intr-un spatiu ingust de..
Corp Frigider Incorporabil Cedru
Corp Frigider Incorporabil Cedru

Corpul este echipat cu picioare reglabile din plastic, cu o inaltime de 100 mm. Aceste picioare permit nivelarea corecta a frigiderului, pentru o stabilitate maxima si pentru a se potrivi in mod perfect..
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Lungimea dulapului este de 900 mm, fara ornamentul de sus, iar cu ornamentele, lungimea totala ajunge la 930 mm. Inaltimea dulapului este de 2160 mm, oferind destul spatiu pentru depozitare verticala...
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul este foarte solid si ofera un spatiu generos pentru utilizator. Este prevazut cu un sezut mare, ce are o latime de 55 cm si o adancime de 52 cm, oferind suficient spatiu pentru o pozitie confortabila..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa cafea pliabila alba are dimensiuni potrivite pentru a fi montata intr-un spatiu mic sau pentru a fi transportata usor. Cand masa este stransa si pliata, are o lungime de 900 de milimetri, o inaltime..
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Cele 4 sertare ale comodei sunt dotate cu glisiere cu bile si amortizare, asigurand o inchidere silentioasa si lina. Aceasta caracteristica nu numai ca protejeaza mobilierul de uzura si deteriorarea prematura,..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Ce face acest pat unic sunt cele doua sertare integrate in designul sau. Acestea pot fi montate pe lateralele patului, oferind un acces usor si convenabil la spatiul de depozitare. Fiecare sertar este..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Blatul bucatariei are o culoare similara marmurei, care adauga o nota de rafinament si lux. Grosimea acestuia este de 28 mm, asigurand astfel o suprafata solida si durabila. Lungimea totala a bucatariei..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Balamalele sunt, de asemenea, realizate din metal, asigurand stabilitatea si durabilitatea corpului inferior. Picioarele sunt reglabile si sunt facute din plastic, avand o inaltime de 100 mm. Acest lucru..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Partea de sus a bibliotecii dispune de o bara de haine pentru umerase, ce permite depozitarea si pastrarea ordonata a articolelor de imbracaminte. Aceasta caracteristica este ideala pentru a avea la indemana..
Camera Tineret
Camera Tineret

Ansamblul este format din doua dulapuri cu o singura usa, fiecare dispunand de cinci rafturi in interior pentru organizarea eficienta a hainelor si altor obiecte. Dimensiunile unui dulap cu o singura usa..
Dulap Living
Dulap Living

Dulapul living alb cu 2 usi este o piesa de mobilier de inalta calitate, care aduce un aspect deosebit oricarei incaperi. Cu dimensiunile sale precise de 930 mm latime, 471 mm adancime si 2161 mm inaltime,..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul este tapitat in intregime cu burete si piele ecologica bej, oferind un aspect elegant si confortabil. O caracteristica importanta a acestui pat este lada spatioasa, perfecta pentru depozitarea lenjeriilor..
Biblioteca Dreapta
Biblioteca Dreapta

Fiecare corp al bibliotecii poate fi pozitionat intr-un mod diferit, in functie de configuratia dorita in camera. Toate corpurile sunt prevazute cu suruburi de cuplare, incluse in accesorii, pentru a asigura..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.