Corp Inferior Drept Sertare Metalice

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Corpuri Inferioare. Pentru preturi avantajoase vezi Corpuri Inferioare Ieftine.

Corpul inferior drept cu 2 sertare metalice MDF alb are dimensiunile de 400 x 820 x 481 mm. Este realizat din pal melaminat, un material rezistent si durabil, care asigura stabilitate si durabilitate pe termen lung. Sertarele sunt metalice si sunt montate pe suporturi care le confera o functionare usoara si lina. De asemenea, acestea au opritoare pentru a preveni deschiderea excesiva sau intamplatoare a sertarelor.

Fetele sertarelor sunt realizate din MDF infoliat, un material rezistent la uzura si zgarieturi, care confera un aspect estetic placut si este usor de curatat. Manerele sertarelor sunt metalice si au insertii din portelan, ceea ce adauga o nota de eleganta si rafinament mobilierului. Glisierele sertarelor sunt metalice, asigurand o functionare usoara si sustinand greutatea fara a se deforma sau deteriora.

Corpul inferior are picioare reglabile din plastic, cu inaltimea de 100 mm, pentru a asigura o pozitie stabila si pentru a putea ajusta inaltimea in functie de necesitati. Culoarea corpului inferior este alb, conferind o nota de lumina si spatiu in incapere. Cu aceste detalii si materiale de calitate, corpul inferior drept cu 2 sertare metalice MDF alb reprezinta o alegere excelenta pentru orice spatiu, oferind atat functionalitate cat si un design estetic placut.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Corpuri Inferioare:
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Balamalele sunt, de asemenea, realizate din metal, asigurand stabilitatea si durabilitatea corpului inferior. Picioarele sunt reglabile si sunt facute din plastic, avand o inaltime de 100 mm. Acest lucru..
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Picioarele dulapului sunt de tip clasic, fabricate din lemn si vopsite intr-o nuanta potrivita culorii dulapului. Acestea adauga un element de stil si sustin in mod sigur dulapul...
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial este livrat complet asamblat, cu sezutul, spatarul si bratele deja montate. Aceasta face ca procesul de instalare sa fie foarte simplu si rapid, in timp ce asigura integritatea si siguranta..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa cafea pliabila alba este un obiect practic si versatil, care imbina functionalitatea cu estetica. Aceasta se potriveste perfect intr-un living mic sau intr-o camera de oaspeti, aducand un element..
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Manerele metalice de pe sertare au un finisaj antichizat, adaugand un aspect sofisticat si retro comodei. Acestea nu numai ca contribuie la frumusetea piesei de mobilier, dar sunt si usor de utilizat,..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Materialele de calitate utilizate in realizarea acestui pat asigura rezistenta si durabilitatea in timp, iar finisajele palului melaminat confera un aspect modern si elegant intregului ansamblu. Patul..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Cele 8 corpuri care formeaza bucataria (4 inferior si 4 superior) pot fi asezate in orice ordine doriti, fiind independente. Abia apoi le puteti prinde intre ele folosind suruburile de cuplare din accesorii,..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Biblioteca dulap este un mobilier practic si functional, perfect pentru a organiza si depozita carti, haine si alte obiecte. Fabricata din PAL melaminat cu grosimea de 16 mm, acest tip de biblioteca ofera..
Camera Tineret
Camera Tineret

Dormitorul este fabricat din PAL melaminat wenge si brad cu grosimea de 16 mm, asigurand o constructie solida si durabila.Tot mobilierul este finisat cu cant ABS wenge, cu grosimea de 0,4 mm, pentru a..
Dulap Living
Dulap Living

La interior, dulapul living alb beneficiaza de 5 spatii de depozitare pe polite, care asigura un spatiu organizat si ordonat pentru depozitarea obiectelor si hainelor. Aceste polite sunt intarite pentru..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Inaltimea patului este de 10 cm, permitand o buna circulatie a aerului de sub pat si, de asemenea, usurand curatarea cu aspiratorul. Tablia de la cap are un design special, cu nasturi tapitati, oferind..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua memorie, 800x1900 mm, este o saltea ergonomica, conceputa pentru a oferi o calitate superioara. Materialul din care este fabricata, memory foam, este un material visco-elastic din poliuretan cu..
Biblioteca Dreapta
Biblioteca Dreapta

Fabricata din PAL melaminat, biblioteca are o finisare in nuante de mahon si vanilie, conferind o nota eleganta si calda camerei. Grosimea PAL-ului este de 16 mm, iar partea frontala a fiecarui corp este..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.