Corp Inferior Cedru Sertare Metalice

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Bucatarii Modulare. Pentru preturi avantajoase vezi Bucatarii Modulare Ieftine.

Corpul inferior are dimensiunile de 400 mm lungime, 820 mm inaltime si 481 mm adancime. Este realizat din pal melaminat, un material rezistent si durabil. Corpul are doua sertare metalice, care sunt perfecte pentru a depozita diverse obiecte sau documente. Sertarele sunt montate pe suporturi metalice si au opritoare pentru a preveni alunecarea in timpul utilizarii.

Fetele sertarelor sunt realizate din MDF infoliat, ceea ce le confera un aspect elegant si de calitate. De asemenea, sertarele au manere metalice cu insertie portelan, care sunt foarte usor de utilizat si se potrivesc perfect cu stilul general al corpului. Corpul inferior are o culoare wenge cu cedru, care este foarte moderna si potrivita pentru orice tip de decor. Acesta adauga o nota de eleganta si rafinament in incapere.

Pentru a asigura stabilitatea si ajustabilitatea in functie de suprafata pe care este plasat, corpul are picioare reglabile din plastic, cu o inaltime de 100 mm. Aceste picioare permit ajustarea inaltimii corpului pentru a se potrivi perfect in orice spatiu.

Corpul inferior cu doua sertare metalice pentru greutate Zebra MDF frunza cedru are dimensiuni practice si ofera suficient spatiu de depozitare. Materialele folosite sunt de calitate si creeaza o piesa de mobilier rezistenta si estetica. Culoarea wenge cu cedru adauga un aspect modern si elegant, iar picioarele reglabile permit adevarata adaptabilitate in orice tip de incapere.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Bucatarii Modulare:
Corp Frigider Incorporabil
Corp Frigider Incorporabil

Corpul pentru frigiderul incorporabil este realizat cu materiale de inalta calitate si are dimensiuni adaptate pentru a se potrivi perfect intr-un spatiu restrans. Aspectul elegant si modern, combinat..
Corp Frigider Incorporabil Cedru
Corp Frigider Incorporabil Cedru

Corpul este echipat cu picioare reglabile din plastic, cu o inaltime de 100 mm. Aceste picioare permit nivelarea corecta a frigiderului, pentru o stabilitate maxima si pentru a se potrivi in mod perfect..
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Dulapul Dormitor Alb cu 2 usi este o alegere excelenta pentru orice dormitor, datorita designului elegant, a finisajelor de calitate si a spatiului generos de depozitare...
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul are un aspect impunator si robust, fiind confectionat dintr-un material de inalta calitate care imita pielea naturala. Aceasta alegere asigura durabilitatea si rezistenta in timp, in timp ce ofera..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa cafea pliabila alba este un obiect practic si versatil, care imbina functionalitatea cu estetica. Aceasta se potriveste perfect intr-un living mic sau intr-o camera de oaspeti, aducand un element..
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Dimensiunile comodei cu 4 sertare sunt foarte generoase: lungimea de 900 mm, inaltimea de 880 mm si adancimea de 580 mm. Aceste dimensiuni iti ofera spatiu destul pentru a stoca haine, obiecte personale..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Materialele de calitate utilizate in realizarea acestui pat asigura rezistenta si durabilitatea in timp, iar finisajele palului melaminat confera un aspect modern si elegant intregului ansamblu. Patul..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Cele 8 corpuri care formeaza bucataria (4 inferior si 4 superior) pot fi asezate in orice ordine doriti, fiind independente. Abia apoi le puteti prinde intre ele folosind suruburile de cuplare din accesorii,..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Culoarea corpului inferior este wenge, ceea ce confera un aspect elegant si modern. Sertarele au o nuanta de negru lucios, care se potriveste bine cu wenge-ul. Materialele folosite pentru constructia corpului..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Toata partea din fata a bibliotecii, usile si sertarele sunt finisate cu cant ABS cu grosimea de 2 mm. Aceasta este o solutie de inalta calitate, asigurand o fixare perfecta si o protectie a marginilor..
Camera Tineret
Camera Tineret

Ansamblul este format din doua dulapuri cu o singura usa, fiecare dispunand de cinci rafturi in interior pentru organizarea eficienta a hainelor si altor obiecte. Dimensiunile unui dulap cu o singura usa..
Dulap Living
Dulap Living

Usile dulapului sunt fabricate din MDF alb mat, avand o grosime de 18 mm. Ele sunt frezate pentru a conferi un aspect deosebit, aducand o nota de eleganta la designul acestuia. Manerele metalice antichizate..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Inaltimea patului este de 10 cm, permitand o buna circulatie a aerului de sub pat si, de asemenea, usurand curatarea cu aspiratorul. Tablia de la cap are un design special, cu nasturi tapitati, oferind..
Biblioteca Dreapta
Biblioteca Dreapta

Biblioteca varianta dreapta este un ansamblu practic si versatil, ideal pentru depozitarea si organizarea obiectelor dintr-o camera. Aceasta este formata din 5 corpuri individuale, care pot fi aranjate..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.