Biblioteca Dreapta

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Livinguri Set. Pentru preturi avantajoase vezi Livinguri Set Ieftine.

Biblioteca varianta dreapta este un ansamblu practic si versatil, ideal pentru depozitarea si organizarea obiectelor dintr-o camera. Aceasta este formata din 5 corpuri individuale, care pot fi aranjate in functie de preferintele si necesitatile utilizatorului.

Fiecare corp al bibliotecii poate fi pozitionat intr-un mod diferit, in functie de configuratia dorita in camera. Toate corpurile sunt prevazute cu suruburi de cuplare, incluse in accesorii, pentru a asigura o stabilitate sporita a intregului ansamblu.

Fabricata din PAL melaminat, biblioteca are o finisare in nuante de mahon si vanilie, conferind o nota eleganta si calda camerei. Grosimea PAL-ului este de 16 mm, iar partea frontala a fiecarui corp este prevazuta cu cant ABS de 2 mm in culoarea mahon, pentru a oferi o protectie suplimentara si rezistenta la uzura. Restul marginilor bibliotecii au un cant ABS cu grosimea de 0.4 mm.

Aceasta biblioteca ofera numeroase spatii de depozitare, in care pot fi asezate carti, obiecte decorative, dosare sau orice alte lucruri pe care doriti sa le pastrati ordonate si accesibile. Datorita flexibilitatii configurarii, se poate adapta usor in diferite incaperi si poate fi personalizata in functie de preferintele fiecarui utilizator.

Aceasta biblioteca este o alegere practica si versatila datorita spatiilor de depozitare multiple, a posibilitatii de a schimba pozitia corpurilor si a unui design elegant, ideal pentru orice camera.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Livinguri Set:
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Spatiile de depozitare cu polite sunt perfecte pentru a organiza si aranja cartile, caietele sau alte obiecte mici. Politelor pot fi ajustate in functie de necesitatile utilizatorului, permitand un aranjament..
Biblioteca Wenge Alb
Biblioteca Wenge Alb

Picioarele bibliotecii sunt realizate din plastic, dar au un reglaj metalic pe inaltime din interior. Acest lucru permite ajustarea in functie de inaltimea podelei, garantand astfel o stabilizare optima..
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Manerele dulapului sunt din metal antichizat, avand o finisare de calitate superioara. Acestea contribuie in mod evident la aspectul deosebit al dulapului, oferindu-i un aer sofisticat si elegant...
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial din imitatie de piele, cu brate din aluminiu tapitate si stea din aluminiu, este o alegere excelenta pentru un birou managerial. Designul elegant, caracteristicile confortabile si calitatea..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Odata ce masa este deschisa si extinsa, aceasta devine mult mai spatioasa. Are o lungime totala de 1800 de milimetri, o inaltime mai mare de 790 de milimetri si o adancime constanta de 800 de milimetri...
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Comoda cu 4 sertare este o piesa de mobilier spatioasa si eleganta. Carcasa comodei este fabricata din PAL melaminat Sonoma, un material durabil si rezistent cu o grosime de 16 mm, care asigura stabilitatea..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Patul cu 2 sertare pe perete este un mobilier elegant si practic in acelasi timp. Carcasa patului, realizata din pal melaminat, confera rezistenta si durabilitate acestei piese de mobilier. Dimensiunile..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Blatul bucatariei are o culoare similara marmurei, care adauga o nota de rafinament si lux. Grosimea acestuia este de 28 mm, asigurand astfel o suprafata solida si durabila. Lungimea totala a bucatariei..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Culoarea corpului inferior este wenge, ceea ce confera un aspect elegant si modern. Sertarele au o nuanta de negru lucios, care se potriveste bine cu wenge-ul. Materialele folosite pentru constructia corpului..
Camera Tineret
Camera Tineret

Tablia de la capul patului poate fi montata fie in partea stanga, fie in partea dreapta, in functie de configurarea dorita a camerei. Tablia de la perete este plasata la acelasi nivel cu cea de la cap,..
Dulap Living
Dulap Living

La interior, dulapul living alb beneficiaza de 5 spatii de depozitare pe polite, care asigura un spatiu organizat si ordonat pentru depozitarea obiectelor si hainelor. Aceste polite sunt intarite pentru..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul tapitat este de culoare bej si are dimensiunile de 1600x2000 mm. Este conceput pentru a gazdui o saltea cu dimensiunea de 160x200 cm. Materialele utilizate pentru constructia acestuia includ PAL..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Pentru a proteja salteaua si a-i oferi un aspect estetic, aceasta este acoperita cu un strat de material T.N.T de 13 g/m2. In plus, salteaua este prevazuta cu o banda spaceair de jur imprejur care ofera..
Birou Sertare
Birou Sertare

Sertarele biroului au glisiere cu bile si amortizare, asigurand o inchidere silentioasa si usoara. Fundurile sertarelor sunt realizate din PAL melaminat cu o grosime de 16 mm, ceea ce le confera o rezistenta..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.