Plus
Plus.ro
Promotii mobila
Mobilier: Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina--Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.
Stabila Lax Nivela Laser Linii Laser Incrucisate Fara Receptor

Echipamente Masura > Nivela Laser > Lax Nivela Laser Linii Laser Incrucisate Fara Receptor Stabila

-Aparate Sudura--Generatoare Curent--Discuri Carote Diamantate--Motosape Motocultoare--Motocoase Motocositoare--Aspiratoare--Fierastrau Circular--Masini Tuns Gazon--Polizoare--Festool--Milwaukee--Ceramic Expert--Telwin--Mobius Brasov--Stihl--Agt--Bisonte--Konner Sohnen--Fein-

Lax Nivela Laser Linii Laser Incrucisate Fara Receptor, un produs Stabila.

Click pentru pret si mai multe detalii!

Categoria Nivela Laser. Pentru preturi avantajoase vezi Nivela Laser Ieftine.

LAX 200 STABILA Nivela laser 2 linii laser incrucisate - fara receptor pentru lucrul in interior pe distante de pana la 20 m, dar cu ajutorul receptorului tip Rec 210, se poate lucra si in exterior, pe distante de pana la 250 m, asemenea unui laser rotativ, si de 35 m daca receptorul este intr-un unghi de 45 grade fata de nivela laser. liniile incrucisate ca si proiectia liniilor orizontale si verticale pot fi pornite individual, de asemenea se poate bloca pendulul si astfel se pot inclina cele doua linii scari, scurgeri, etc. . Pentru stabilirea unei inclinari se poate folosi accesoriul tip NKL; carcasa robusta, proiectata sa reziste la socuri, prevazuta in lateral cu magnet puternic ce permite lipirea pe orice suprafata metalica; are un conector pentru trepied tip fotografic, iar cu ajutorul accesoriului tip AS, se poate conecta pe un trepied pentru constructii; utilizare usoara, folosind un singur buton; Date tehnice putere de iesire <1mW ; lungimea razei laser 635nm ; precizia nivelarii 0.3mm/m ; precizie liniara 0.2mm/m ; raza de actiune/distanta 250 m - cu Rec 210 si 20m pentru linia vizibila in interior autonivelare sub 4,5 grade baterii incluse 3*1,5V Functie liniara pentru a marca imbinarile dintre gresii, traiectorii ale conductelor si cablurilor si marginile placilor, pentru nivelarea podelei si a scarilor, pentru marcarea prizelor, a gurilor de aerisire din pereti si a cablurilor, pentru a transfera aceeasi inaltime de instalare a pervazurilor, a gresiilor, a cablurilor si pentru acoperirea peretilor, precum si alte aplicatii in exterior, cu ajutorul receptorului tip REC 210 accesoriu optional . Functii laser functie liniara in cruce 90 grade ; functie liniara verticala functie liniara orizontala ; inclinarea celor doua linii incrucisate , prin blocarea pendulului. Setul contine nivela tip LAX 200, intr-o husa din material textil, intr-o cutie din carton lucios.

Discount la baterii sanitare
Discount de pana la 40% off la baterii sanitare pentru bucatarie, doar acum. Promotie valabila pana la 2 ianuarie 2020.

MeWe
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, alaturati-va grupului nostru Mobila Decoratiuni Scule, pe reteaua de socializare MeWe, cea mai buna platforma de socializare in momentul actual, construita pe respect si incredere, fara reclame.
Telegram
Pentru a primi notificari despre cele mai noi promotii si oferte, urmariti-ne pe Telegram, cea mai buna aplicatie de tip messenger in momentul de fata, accesibila de pe orice dispozitiv.
Alte produse din subcategoria Nivela Laser:
Nivela Laser Rotativ Orizontal Diametru Lar

Nivela laser rotativ Stabila Orizontal 800 m diametru LAR 300 Laser rotativ orizontal pentru cele mai bune performante pe santiere Orizontal 800 m diametru LAR 300 laser rotativ Extrem de dur si preci Nivela Laser Rotativ Orizontal Diametru Lar.
Receptor Electronic Laser Linie Rec Line Rf

Receptor electronic Stabila laser LINIE tip REC 410 Line RF tracking Instrumente de masurare pentru adevaratii profesionisti STABILA REC 410 Pentru masuratori pe distante mari potrivite pentru laser c Receptor Electronic Laser Linie Rec Line Rf.
Nivela Laser Puncte Laser Cele Axe

Nivela Laser Stabila -5P 5 puncte laser pe cele 3 axe Laser in 5 puncte cu autonivelare LA-5P Procesare perfecta a unghiurilor de 90 grade 5 puncte laser Nivela in sus si jos cu picior extensibil si 3 Nivela Laser Puncte Laser Cele Axe.
Receptor Electronic Laser Liniar La Rec

Receptor electronic pentru laser liniar de la Stabila REC 220 Avantajele produsului Receptor laser pentru determinarea exacta a pozitiei fasciculului de lasere cu linie puls modulate cu diode laser ro Receptor Electronic Laser Liniar La Rec.
Nivela Laser Verde Rotativa Orizontal Vertical Flg Hv Green

Nivela laser verde Stabila rotativa orizontal si vertical FLG 265HV-GREEN Nivela laser verde rotativa orizontal si vertical cu fascicul in 90 grade cu reglare automata Cea mai buna NIVELA LASER verde Nivela Laser Verde Rotativa Orizontal Vertical Flg Hv Green.
Nivela Laser Lax Linii Cruce Trepied Sau Coloana Linii

Nivela laser Stabila LAX 50 2 linii in cruce cu trepied sau coloana 2 linii in cruce - cu trepied sau coloana conceput special pentru lucrul in interior ; proiecteaza o linie orizontala si in 90 grade Nivela Laser Lax Linii Cruce Trepied Sau Coloana Linii.
Nivela La Puncte Laser Cele Axe

Nivela LA-5P - 5 puncte laser pe cele 3 axe Date tehnice putere de iesire <1mW; lungimea razei laser 635nm; precizia nivelarii orizontale 0.3mm/m; precizia unghiului de 90 grade 0.2mm/m; precizia ra Nivela La Puncte Laser Cele Axe.
Receptor Electronic Laser Rotativ Rec

Receptor electronic Stabila laser rotativ tip REC 150 Avantajele produsului Receptor laser pentru determinarea precisa a pozitiei fasciculului laserelor rotative cu diode laser rosii chiar si pe dista Receptor Electronic Laser Rotativ Rec.
Nivela Laser Linii Podea Colt Unghi Grade Fls

Nivela laser linii podea colt - unghi 90 grade Stabila FLS 90 De la o companie cunoscuta pentru calitate si precizie. STABILA prezinta acum un noul laser de 90 grade pentru cei ce placheaza, cu un las Nivela Laser Linii Podea Colt Unghi Grade Fls.
Nivela Laser Rotativ Set Lapr Orizontal Vertical Trepied Rigla

Nivela laser rotativ Stabila Set LAPR 150 orizontal, vertical, cu trepied si rigla de 2,4 m Instrumente de masurare pentru adevaratii profesionisti STABILA tip LAPR 150 Laser rotativ cu balansare si a Nivela Laser Rotativ Set Lapr Orizontal Vertical Trepied Rigla.
Suport Geofennel Prindere Nivela Conducte Fkl

Suport GeoFennel prindere nivela conducte FKL 5 Sistem de montare pentru Nivelarea de baza cu inaltime reglabila pentru utilizare In gura de vizitare In sau in fata tevilor cu diametru Suport Geofennel Prindere Nivela Conducte Fkl.
Nivela Laser Rotativ Geofennel Diametru Orizontal Vertical Fl Hv

Nivela laser rotativ GeoFennel 400m diametru, orizontal si vertical FL 220HV Nivela laser rotativa cu functionare in planul orizontal si vertical si fascicul axa de rotatie. Pentru Nivela Laser Rotativ Geofennel Diametru Orizontal Vertical Fl Hv.
Receptor Fr Fkl

Receptor Geo-Fennel FR-FKL Un detector profesionist care permite utilizarea functiei TRACKING disponibila in laserul tubular FKL-44. Dispozitivul marcii germane geo-FENNEL, care de Receptor Fr Fkl.
Nivela Laser Rotativa Orizontal Raze Verticale Geofennel Fl

Nivela laser rotativa orizontal si 4 raze verticale GeoFennel FL 1000 FL 1000 instrument pentru amenajarea interioara Integreaza toate avantajele liniei laser si lasere rotative intr-un Nivela Laser Rotativa Orizontal Raze Verticale Geofennel Fl.
Nivela Laser Rotativa Geofennel Reglare Automata El Plus

Nivela laser rotativa GeoFennel cu reglare automata EL 515 Plus Set cu trepied, rigla, suport perete Nivela laser rotativa cu reglare automata EL 515 Set nivela laser rotativa cu receptor Nivela Laser Rotativa Geofennel Reglare Automata El Plus.
Nivela Laser Rotativ Geofennel Autonivelare Orizontala

Nivela laser rotativ GeoFennel cu autonivelare pe orizontala si reglare manuala pe verticala FL 190A Pentru utilizare orizontala si verticala. FL190A cu laser rotativ este instrumentul Nivela Laser Rotativ Geofennel Autonivelare Orizontala.
Nivela Laser Liniar Cruce Pana La Geofennel Fl Pocket Hp

Nivela laser liniar in cruce pana la 20 m GeoFennel FL 40-Pocket II HP cu functia impuls pentru a fi utilizate cu receptor. Robust si laser la indemana cruce nivel. Varianta FL 40-Pocket Nivela Laser Liniar Cruce Pana La Geofennel Fl Pocket Hp.
Nivela Laser Verde Geofennel Tevi Conducte Fkl Green

Nivela laser verde GeoFennel pentru tevi, conducte FKL 55 Green Tehnologia avansata a pieselor mecanice, stabilitate a temperaturii si a tehnologiei Extrem de buna vizibilitate a OLED-display-ului Nivela Laser Verde Geofennel Tevi Conducte Fkl Green.
Nivela Laser Verde Cruce Geofennel Flg Powercross Green

Nivela laser verde cruce GeoFennel FLG 40-PowerCross GREEN SP Nivela laser autonivelanta cruce laser de culoare verde FLG 40-PowerCross GREEN SP de la Geo-Fennel O linie foarte vizibila Nivela Laser Verde Cruce Geofennel Flg Powercross Green.
Nivela Laser Linii Autonivelare

Nivela laser cu linii cu autonivelare DeWalt a produsulu i AVANTAJE Nivela laser cu autonivelare are o precizie de /-0.3mm/m Autonivelarea se poate face in cateva secunde pe un plan Nivela Laser Linii Autonivelare.
Receptor Geofennel Laser Liniar Fr Display Electronic

Receptor GeoFennel pentru laser liniar FR 55 cu DISPLAY electronic Receptor electronic, receiver, pentru nivele laser liniare indicatie nivel cu 3 LED-uri care sunt situate pe partea Receptor Geofennel Laser Liniar Fr Display Electronic.
Nivela Laser Rotativ Geofennel Afisaj Fl Hv G

Nivela laser rotativ GeoFennel cu afisaj FL 510HV-G Nivela cu laser optimizat pentru aplicatii de exterior cu axa de aliniere automata pe orizontala si verticala. Inclusiv receptor Nivela Laser Rotativ Geofennel Afisaj Fl Hv G.
Platou Cupa Dpc Ascutit Premium

Platou cupa DPC ascutit, diam. 125mm - Premium - 4008.125 Calitate Premium - calitate foarte buna - durata de exploatare foarte buna. Pentru umpleri, acoperiri, materiale de etansare, Platou Cupa Dpc Ascutit Premium.
Carota Diamantata Placi Ceramice Granit Premium

Carota diamantata pentru placi ceramice/granit, diam. 70mm - 80427.070 - Premium Calitate Premium - calitate foarte buna - durata de exploatare foarte buna. Pentru gresii portelanate, Carota Diamantata Placi Ceramice Granit Premium.
Set Carote Diamantatesuper Premium

Set 4 carote diamantate - 80409.Set - SUPER Premium Calitate SUPER Premium - cel mai inalt grad de calitate - durata de exploatare maxima. Pentru gresii portelanate, placi ceramice, Set Carote Diamantatesuper Premium.
Disc Diamantat Turbo Multi Premium Placi Ceramice Dure

Disc diamantat Turbo Multi, diam. 350mm - Super Premium - Placi ceramice dure - 3957.350 Calitate SUPER Premium - cel mai inalt grad de calitate - durata de exploatare maxima. Pentru Disc Diamantat Turbo Multi Premium Placi Ceramice Dure.
Roata Masura Digitala

transmisie fara curea. afisaj LCD mare cu iluminare. masoara in ambele sensuri. controlul si afisajul pe manerul ergonomic. precizia 0,1 m. maner telescopic pliabil. masoara in metrii, Roata Masura Digitala.
Carota Diamantata Beton Premium

Carota diamantata pentru beton, diam. 92mm 81117.092 - Premium Calitate Premium - calitate foarte buna - durata de exploatare foarte buna. Pentru beton si beton armat ranforsat ranforsari Carota Diamantata Beton Premium.
Disc Diamantat Shark Premium Beton Armat

Disc diamantat Shark, diam. 300mm - Super Premium - Beton armat - 2040.300 Calitate SUPER Premium - cel mai inalt grad de calitate - durata de exploatare maxima. Pentru beton armat, Disc Diamantat Shark Premium Beton Armat.
Cupa Diamantata Slefuit Segment Premium Beton Acoperiri

Cupa diamantata pt. slefuit, segment T, diam. 130mm - Premium - Beton/Acoperiri - 4627.130.25AB* Calitate Premium - calitate foarte buna - durata de exploatare foarte buna. Pentru beton Cupa Diamantata Slefuit Segment Premium Beton Acoperiri.


Copyright 2021 - Scule profesionale recomandate de Plus.ro, afiliat Atumag prin 2Performant. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.