Vitrina Sertare Crem

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Vitrine. Pentru preturi avantajoase vezi Vitrine Ieftine.

Manerele sunt din metal. brand nlivin hise remarca printr mare varietate mobilier si produse decorative, care vor imboga orice interior. Diversitatea finisajelor ofera posibilitatea aranja un spa i propri un mod unic..

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Vitrina Colt Bar Rotativ Stejar Rustic
Vitrina Colt Bar Rotativ Stejar Rustic

Pentru a deschide si inchide usile acestei vitrine, sunt utilizate manere metalice, care nu numai ca ofera un aspect modern si estetic, dar si faciliteaza manevrabilitatea si accesul la continutul interior..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.