Veioza Copii

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Veioze. Pentru preturi avantajoase vezi Veioze Ieftine.

Corpurile iluminat sunt accesorii care pe langa rolul practic lumina incaperea, contribuie la crearea unei atmosfere fantastice in camera copilului dumneavoastra. Veioza copii cosmos modul imbogati designul camerei, un corp iluminat din linii originale si materiale exceptie. Finisaj bec inclus nprodusul certificat ce.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Veioza Aurie Sticla Metal
Veioza Aurie Sticla Metal

Aceasta veioza este o alegere excelenta pentru cei care doresc o combinatie intre eleganta, utilitate si eficienta in iluminatul spatiului lor..
Veioza Moderna Neagra
Veioza Moderna Neagra

Veioza este echipata cu un singur bec E27, cu putere maxima de 42 W. Acesta este un bec obisnuit, usor de gasit si de inlocuit. Prin intermediul acestui bec, veioza ofera o lumina calda si placuta, creand.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.