Suport Baldachin Copii

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Paturi Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Copii Ieftine.

Pat suport baldachin amor, mobilier. exterioare pentru saltea, suport baldachin, capatai cadru tablie picioare picioare, din si pin. Patul contine suport saltea. Furnizorul recomanda utilizarea unei saltele maxima cuprinsa intre. Elemente imbinare si feronerie cea mai buna calitate.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Pat Copii Sertar
Pat Copii Sertar

Designul acestui pat este elegant si modern, putand fi integrat cu usurinta in orice camera de copii. Culoarea naturala a lemnului de pin adauga o nota calda si primitoare in incapere, creand un mediu.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii

Asamblarea acestui pat etajat cu fotoliu extensibil si cabinet nu este inclusa in produs. Cu toate acestea, asamblarea este rapida si usoara, putand fi realizata in aproximativ 120 de minute, pe baza instructiunilor.
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii

Pe partea laterala, patul mai are si rafturi pentru depozitare, unde copiii isi pot organiza cartile preferate sau alte obiecte de care au nevoie la indemana. Scara patului poate fi montata atat pe tablia.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret

Cabinetul pentru tineret incorporat in structura patului este extrem de util pentru depozitarea diverselor obiecte personale sau a jucariilor copiilor. Aceasta solutie de stocare practica contribuie la.
Pat Copii Topogan
Pat Copii Topogan

Patul tobogan pentru copii este proiectat special pentru copiii mici, in varsta de 3-8 ani. Este fabricat dintr-un material rezistent, durabil si sigur pentru copii, astfel incat acestia sa se poata juca in voie fara riscuri..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.