Stejar Scaune Tapitate

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Mese Scaune. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Scaune Ieftine.

Masaun design minimalist, scaunul andre alegerea sufrageriile scandinave. Spatarul inalt si sezutul tapitat stofa calitate, ofera un confort sporit. masa scaune tapitate stofa andre gri stejar exterioare masa exterioare scaun sezut masa are blatul din mdf, picioarele sunt din cauciuc. Cadrul scaunului din lemn, ofera stabilitate si durabilitate. Tapiteria confectionata din stofa rezistenta in timp, usor intretinut si curatat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Masa Stejar
Set Masa Stejar

Scaunele din acest set sunt robuste si rezistente datorita constructiei lor de inalta calitate. Acestea ofera confort sporit datorita tapiteriei moi pe spatar si sezut. Tapiteria realizata din stofa adauga.
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Blatul mesei este furniruit, creand astfel o suprafata neteda si eleganta. Design-ul furnirului poate varia, putand fi utilizat atat un lemn de cires natural inchis la culoare, cat si un cires mai deschis cu nuante de maro..
Masa Rotunda Scaune
Masa Rotunda Scaune

Picioarele scaunului sunt realizate din lemn, asigurand stabilitate si rezistenta sporita. Aceasta combinatie de materiale solide face ca scaunul sa suporte o greutate de pana la 100 kg..
Masa Patrata Scaune
Masa Patrata Scaune

Culoarea tapiteriei scaunelor si a lemnului poate varia in functie de preferintele dumneavoastra. Setul este disponibil intr-o gama larga de combinatii de culori, pentru a va ajuta sa va potriviti cu designul.
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune

Setul de masa extensibila impreuna cu scaunele va transforma interiorul casei dvs. intr-un spatiu care va fi admirat de toate persoanele care apreciaza liniile bine definite, simplitatea formelor si functionalitatea..
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate

Masa este extensibila, ceea ce adauga o dimensiune suplimentara de functionalitate acestui set. Lungimea mesei poate fi extinsa de la 160 cm la 210 cm, permitandu-va sa primiti mai multi musafiri sau sa.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.