Stejar Scaune Crem

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Mese Scaune. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Scaune Ieftine.

Masa realizata din si metal, avand persoane. Scaunul modern, fiind potrivit sufragerie, sali conferinta sau asteptare. pe cadru metalic spuma poliuretanica si tapitat piele ecologica. Sezutul si spatarul ofera un confort chiar si perioade mai indelungate timp. nsetul contine masa honey oakn scaune cream honey oakn masa masa extinsa, exterioare scaun sol la sezut, masa are blatul din laminat si picioarele din metal vopsit. un dur si rezistent la umiditate, mesele living si bucatarie. Scaunul tapitat piele ecologica. sunt montate.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Masa Stejar
Set Masa Stejar

Scaunele din acest set sunt robuste si rezistente datorita constructiei lor de inalta calitate. Acestea ofera confort sporit datorita tapiteriei moi pe spatar si sezut. Tapiteria realizata din stofa adauga.
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Scaunele au spatar si sezut tapitate cu stofa, ceea ce le confera un aspect rafinat si ofera un nivel ridicat de confort atunci cand stai pe ele. Materialul textil poate fi ales in functie de preferinte,.
Masa Rotunda Scaune
Masa Rotunda Scaune

Picioarele scaunului sunt realizate din lemn, asigurand stabilitate si rezistenta sporita. Aceasta combinatie de materiale solide face ca scaunul sa suporte o greutate de pana la 100 kg..
Masa Patrata Scaune
Masa Patrata Scaune

Pe langa aspectul sau elegant, setul de masa patrata cu 4 scaune este si foarte practic. Datorita dimensiunilor sale compacte, este perfect potrivit pentru spatii mai mici. De asemenea, este usor de intretinut.
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune

Dimensiunile exterioare ale mesei sunt de 160 cm in lungime in mod standard si 240 cm in lungime atunci cand este extinsa. Latimea mesei este de 90 cm, iar inaltimea este de 76 cm. Blatul mesei este realizat.
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate

Este important de mentionat ca nuanta tapiteriei poate sa difere fata de pozele de prezentare, deoarece lumina si unghiul de vizualizare pot influenta aspectul culorii. Totusi, indiferent de culoarea aleasa,.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.