Mobila Dormitor Copii Albastru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dormitoare Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Dormitoare Copii Ieftine.

Combinatia denculori intense. Dormitorul din pal copii cup red blue, imbina estetica, functionalitatea si rezistenta. Dormitorul format din pat din pal copii cup red, pat pentru saltea, capatai, greutate, masa birou etajera din pal, copii cup red blue, greutate, dulap din pal usi, copii cup red blue, greutate, produsele sunt realizate din pal. Usile au sistem amortizare inchidere lina si silentioasa. Dulapul are sistem prindere in perete. Patul contine suportul saltea. Salteaua inclusa in pret. Furnizorul recomanda utilizarea unei saltele aproximativ. Pretul afisat include montajul, salteaua, scaunul si accesoriile. Scaunul si salteaua sunt incluse in set.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Mobila Dormitor Copii Tineret
Mobila Dormitor Copii Tineret

Comoda din pal cu 3 sertare, destinata copiilor si tinerilor, are un design romantic alb. Aceasta are o latime de 90 cm, o adancime de 50 cm si o inaltime de 84 cm. Greutatea comodei este de 50,5 kg..
Set Mobila Dormitor Tineret Negru
Set Mobila Dormitor Tineret Negru

Capatul patului este conceput cu multiple spatii de depozitare, oferind astfel o solutie practica pentru organizarea obiectelor personale si a lenjeriei de pat. Aceste spatii permit pastrarea in ordine.
Set Mobila Dormitor Copii Negru
Set Mobila Dormitor Copii Negru

Setul de mobilier pentru dormitor mai include si doua noptiere din lemn de pin si MDF, care au cate doua sertare fiecare. Dimensiunile noptierelor sunt: latimea este de 50 cm, adancimea este de 45 cm,.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.