Mobila Dormitor Metalic Copii

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dormitoare Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Dormitoare Copii Ieftine.

Natural lucios natural colectia se remarca prin mobilier rezistent si durabil care permite aranjarea camerei copilului tau. copil poate deveni creator al spatiului sau, care sau reflecte stilul si personalitatea, acest lucru se poate realiza ajutorul acestei colectii. pat yo, mobilier. Dormitorul copii yo imbina estetica, functionalitatea si rezistenta. dormitorul format din pat metalic copii si tineret york rosu, exterioare pentru saltea, capatai, comoda din pin si sertare, copii natural negru, noptiera din pin si sertare, copii alex, greutate, noptiera si comoda sunt realizate din pin si mdf. Patul din metal. Patul contine suport saltea. Furnizorul recomanda utilizarea unei saltele maxima cuprinsa intre. Elemente imbinare si feronerie cea mai buna calitate. Pretul afisat include montajul, salteaua si accesoriile.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Mobila Dormitor Copii Tineret
Mobila Dormitor Copii Tineret

Dulapul din pal, inclus in acest set, are 3 usi si este destinat copiilor si tinerilor. Este de culoare alba si are o latime de 132 cm, o adancime de 56 cm si o inaltime de 200 cm. Greutatea acestuia este de 117 kg..
Set Mobila Dormitor Tineret Negru
Set Mobila Dormitor Tineret Negru

Setul de mobilier pentru dormitor din pal este practic si functional, fiind realizat din materiale rezistente. Caracteristicile precum sistemul de amortizare, ventilatia dulapului, spatiile de depozitare.
Set Mobila Dormitor Copii Negru
Set Mobila Dormitor Copii Negru

Setul de mobilier pentru dormitor mai include si doua noptiere din lemn de pin si MDF, care au cate doua sertare fiecare. Dimensiunile noptierelor sunt: latimea este de 50 cm, adancimea este de 45 cm,.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.