Mobila Dining Stejar

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Seturi Living. Pentru preturi avantajoase vezi Seturi Living Ieftine.

Luminata culori, insertiile subtiri care reflecta farmecul natural al lemnului in combinatie manerele metalice vor evidentia stilul al acestei colectii. Setul mobila dining se potriveste in orice living, fiind un set personalitate. Setul format din comoda sertare si usi wood, vitrina big, etajera wood, masa extensibila star stejar, lungime, sistemul iluminat din vitrina inclus in set. sunt realizate din pal si au fronturile din laminat. Manerele sunt din metal. star realizata din pal alb si stejar. sunt montate. a poate fi executata in minute, pe baza instructiunilor montaj din colet. Pretul afi include montajul, scaunele si accesoriile. Scaunele sunt incluse in set.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Mobila Dining Stejar Negru
Set Mobila Dining Stejar Negru

Masa extensibila: Aceasta masa are dimensiunile initiale de 136 cm in lungime, 76 cm in inaltime si 90 cm in adancime. Poate fi extinsa pana la 210 cm in lungime pentru acomodarea unui numar mai mare de.
Set Mobila Dining Nuc Auriu
Set Mobila Dining Nuc Auriu

Acest set de mobila dining din pal, 9 piese, finisaj nuc auriu, este ideal pentru a crea o atmosfera primitoare si eleganta in camera de mese. Produsele sunt fabricate din materiale de inalta calitate,.
Mobila Dining Sticla Negru
Mobila Dining Sticla Negru

Comoda este realizata din MDF, pal si sticla, comoda are 4 usi si este in culorile negru si nuc. Are dimensiunile latime: 219,9 cm, adancime: 47,2 cm si inaltime: 81,9 cm. Greutatea comodei este de 102 kg..
Set Mobila Living Stejar Rustic
Set Mobila Living Stejar Rustic

Masa de cafea are dimensiunile de 80 cm lungime, 45 cm inaltime si 80 cm latime, avand o greutate de 42 kg. Este fabricata din lemn, cu un strat de ulei pe baza organica care respecta toate standardele de mediu..
Mobila Dining Furnir Stejar Rustic
Mobila Dining Furnir Stejar Rustic

Formele subtile si gama delicata de culori permit realizarea unor aranjamente interesante in orice locuinta, adaptandu-se cu usurinta stilului si personalitatii fiecarui membru al familiei..
Mobila Living Furnir Stejar Negru
Mobila Living Furnir Stejar Negru

Etajera este o piesa de mobilier cu dimensiuni latime: 170 cm, inaltime: 28 cm, adancime: 25 cm si o greutate de 12 kg. Aceasta aduce un plus de eleganta livingului, permitand expunerea obiectelor decorative.
Mobila Dining Furnir Stejar Negru
Mobila Dining Furnir Stejar Negru

Vitrina cu 2 usi are dimensiunile de 95 cm latime, 196 cm inaltime si 42 cm adancime, fiind potrivita pentru a expune obiecte decorative sau vesela deosebita. Cu o greutate de 107 kg, aceasta este o piesa solida si robusta..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.