Scaune Stejar Negru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Mese Scaune. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Scaune Ieftine.

Masa linii fine, potrivite bucatarie. Combinatia si metal garanteaza calitatea si durabilitatea acestui produs. Scaunele incanta prin design ultramodern si ofera un confort optim. nsetul contine masa bolivar golden oakn scaune bolivar golden oakn masa scaun masa are blatul din laminat si picioarele din metal. Scaunele sunt realizate din metal si au sezutul si spatarul din laminat. sunt montate.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Masa Stejar
Set Masa Stejar

In concluzie, setul de masa din lemn masiv de stejar este o alegere excelenta pentru cei care cauta o solutie durabila si eleganta pentru spatiul lor de luat masa. Masa extensibila si scaunele tapitate.
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Scaunele au spatar si sezut tapitate cu stofa, ceea ce le confera un aspect rafinat si ofera un nivel ridicat de confort atunci cand stai pe ele. Materialul textil poate fi ales in functie de preferinte,.
Masa Rotunda Scaune
Masa Rotunda Scaune

Picioarele scaunului sunt realizate din lemn, asigurand stabilitate si rezistenta sporita. Aceasta combinatie de materiale solide face ca scaunul sa suporte o greutate de pana la 100 kg..
Masa Patrata Scaune
Masa Patrata Scaune

Pe langa aspectul sau elegant, setul de masa patrata cu 4 scaune este si foarte practic. Datorita dimensiunilor sale compacte, este perfect potrivit pentru spatii mai mici. De asemenea, este usor de intretinut.
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune

Setul de masa extensibila impreuna cu scaunele va transforma interiorul casei dvs. intr-un spatiu care va fi admirat de toate persoanele care apreciaza liniile bine definite, simplitatea formelor si functionalitatea..
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate

Masa este extensibila, ceea ce adauga o dimensiune suplimentara de functionalitate acestui set. Lungimea mesei poate fi extinsa de la 160 cm la 210 cm, permitandu-va sa primiti mai multi musafiri sau sa.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.