Set Masa Furnir Auriu Scaune Tapitate Piele

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Mese Scaune. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Scaune Ieftine.

Masa gri auriu crem gri inchis scaun farmecul lor mobilier in interiorul casei fi admirat cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor si functionalitatea acestora. masa barcano gri scaune tapitate piele ecologica crem gri inchis masa exterioare sezut, masa are blatul din si furnir. Picioarele sunt din metal. Scaunul tapitat piele ecologica. Picioarele scaunului sunt realizate din metal.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Colturile mesei sunt rotunjite, ceea ce ofera un aspect mai estetic si asigura confort la utilizarea acesteia. Aceasta caracteristica reduce riscul de accidente si accidentari, in special in prezenta copiilor..
Set Masa Stejar
Set Masa Stejar

Scaunele din acest set sunt robuste si rezistente datorita constructiei lor de inalta calitate. Acestea ofera confort sporit datorita tapiteriei moi pe spatar si sezut. Tapiteria realizata din stofa adauga.
Masa Rotunda Scaune
Masa Rotunda Scaune

Scaunele sunt moderne si confortabile, care completeaza perfect masa rotunda. Spatarul si sezutul scaunului sunt realizate din polipropilena, un material durabil si usor de curatat. Pentru un plus de confort,.
Masa Patrata Scaune
Masa Patrata Scaune

Dimensiunile mesei sunt perfecte pentru acomodarea a patru persoane confortabil. Are o lungime de aproximativ 90 cm si o latime de 90 cm, oferind suficient spatiu pentru farfurii, pahare si ustensile de.
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune

Setul de masa extensibila impreuna cu scaunele va transforma interiorul casei dvs. intr-un spatiu care va fi admirat de toate persoanele care apreciaza liniile bine definite, simplitatea formelor si functionalitatea..
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate

Setul masa extensibila din MDF, ceramica si metal cu 4 scaune tapitate cu stofa gri, negru sau auriu, este un produs cu o estetica distincta si un design inovator, perfect potrivit pentru a fi amplasat.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.