Masa Extensibila Stejar Scaune Tapitate Negru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Mese Scaune. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Scaune Ieftine.

Masa stejar gri scaun setal interioarelor originale si inedite, fiind alegere orice living. exel. Scaunele arco incanta prin design scandinav si ofera un confort optim. masa extensibila exel stejar gri scaune tapitate stofa arco gri exterioare masa masa extinsa exterioare scaun sezut masa realizata din pal laminat. Scaunul tapitat stofa si are picioarele realizate din metal. Pretul afisat include montajul, scaunele si accesoriile.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Scaunele au spatar si sezut tapitate cu stofa, ceea ce le confera un aspect rafinat si ofera un nivel ridicat de confort atunci cand stai pe ele. Materialul textil poate fi ales in functie de preferinte,.
Set Masa Stejar
Set Masa Stejar

Masa este extensibila si poate fi prelungita la ambele capete, oferind suficient loc pentru a primi oaspeti suplimentari. Blatul mesei este acoperit cu un furnir din lemn, adaugand astfel un aspect luxos.
Masa Rotunda Scaune
Masa Rotunda Scaune

Setul de masa rotunda cu 4 scaune este disponibil in culori elegante, cum ar fi gri inchis si galben, care se potrivesc perfect cu orice interior. Indiferent daca alegeti sa il folositi pentru mese de.
Masa Patrata Scaune
Masa Patrata Scaune

Scaunele incluse sunt perfecte pentru a completa designul modern al mesei. Acestea sunt realizate dintr-un cadru din lemn, similar cu cel al mesei, si au un design ergonomic. Scaunele au o structura solida.
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune

Setul de masa extensibila, compus din masa negru mat din sticla si metal, impreuna cu cele doua scaune gri si patru scaune verde, este o alegere eleganta pentru livingul dumneavoastra. Masa extensibila.
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate

Pentru a completa aspectul rafinat al mesei, setul include si 4 scaune tapitate cu stofa de calitate superioara. Stofa utilizata pentru tapiterie este o catifea rezistenta in timp, usor de intretinut si.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.