Felinar

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Argintiu metal lemn perioada sarbatorilor iarna plina magie si bucurie, ajutorul acestor decoratiuni veti transforma locuinta in una primitoare, plina stralucire si rafinament. Setul felinare decorative kubino sunt un must have orice incapere. felinare mare lungime, felinare mediu lungime, felinar mic lungime, nprodusele sunt realizate din lemn si metal. Pretul afisat include lumanarile din imaginea prezentare setului.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Interiorul lazii cufar este captat cu un material textil fin, care protejeaza obiectele depozitate impotriva zgarieturilor si a altor daune. Compartimentarea interioara este realizata inteligent, astfel.
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

In partea centrala a dulapului, se afla un raft elegant, ideal pentru expunerea obiectelor decorative sau a cartilor preferate. Acesta poate fi ajustat in inaltime, oferind posibilitatea de a personaliza.
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Un alt aspect linistitor al acestei mese de cafea este faptul ca fiecare colt al mesei este rotunjit, reducand riscul de accidentare si incrementand aspectul placut al intregului design. Astfel, nicio.
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda cu masa de calcat, prevazuta cu 3 cosuri de depozitare si un dulap alb, este o piesa de mobilier versatila si practica. Aceasta este fabricata din lemn de calitate superioara, care confera rezistenta.
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

Rama cadru semineu alba decorata este fabricata din lemn, insa poate varia in functie de preferintele si necesitatile fiecarui utilizator. Designul ramei poate varia de la cel clasic si rustic la unul modern si elegant..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.