Scaun Tapitat Piele Nuc

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Scaune. Pentru preturi avantajoase vezi Scaune Ieftine.

Lemnul fag un esenta tare, nedeformabil, rezistent si durabil in timp. Densitatea lemnului m. Fagul se remarca prin aspectul si culoarea inconfundabila, suprafata fina, non poroasa, textura curata, fara noduri, fac din lemnul fag alegerea orice mobilier. Mobilierul din fag unul trainic si aspectuos se integreaza urinta in orice aranjament interior sau exterior. se poate realiza pe mai multe variante culoare, fiind configurabila atat tapiteria cat si finisajul. a rapida si usoara, pe baza instructiunilor montaj din colet.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Scaunul tapitat pentru masuta de toaleta este prevazut cu picioare solide si antiderapante, care asigura stabilitatea si siguranta in utilizare. Astfel, poti fi complet linistit ca vei avea parte de o.
Scaun Dining Tapitat Negru
Scaun Dining Tapitat Negru

Masurile scaunului sunt urmatoarele: are o adancime de 61 cm si o latime de 50 cm. Inaltimea sezutului este de 48 cm, iar inaltimea totala a scaunului este de 87 cm. Scaunul poate sustine o greutate maxima de 150 kg..
Scaun Dining Turcoaz Tapitat
Scaun Dining Turcoaz Tapitat

Forma perfect conturata a sezutului si spatarului va permit sa adoptati o pozitie comoda in timpul mesei sau a petrecerilor. Acest fapt contribuie la confortul sporit oferit de acest scaun. Scaunul are.
Scaun Dining Stejar
Scaun Dining Stejar

Scaunul nu este stivuibil, dar acesta nu este neaparat un dezavantaj, deoarece poate fi folosit ca element decorativ in incapere. De asemenea, scaunul nu necesita asamblare, fiind gata de utilizare imediat ce il primesti..
Scaun Dining Albastru
Scaun Dining Albastru

Scaunul dining albastru denim este o piesa de mobilier care imbina in mod perfect confortul si functionalitatea. Este ideal pentru a fi folosit in zona de dining, fiind alegerea perfecta pentru a completa.
Scaun Tapitat Dining
Scaun Tapitat Dining

Scaunul nu este stivuibil, ceea ce inseamna ca nu poate fi depozitat unul peste altul pentru a economisi spatiu. Cu toate acestea, nu necesita asamblare, fiind livrat gata asamblat si pregatit pentru utilizare imediata..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.