Scaun Tapitat Albastru Negru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Scaune. Pentru preturi avantajoase vezi Scaune Ieftine.

Scaunul bar se integreaza in casa. exterioare sol la sezut picioarele scaunului bar sunt realizate din metal. Sezutul tapitat stofa. nprodusele sunt montate. a rapida si usoara, pe baza instructiunilor montaj din colet.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Tapiteria este finisata cu mare atentie la detalii, cu cusaturi precise si elegante. Astfel, designul este impecabil si adauga o nota sofisticata scaunului. De asemenea, este foarte usor de curatat, datorita.
Scaun Dining Tapitat Negru
Scaun Dining Tapitat Negru

Scaunul este disponibil in culoarea negru, atat pentru sezut cat si pentru picioare. Picioarele scaunului sunt realizate din metal de inalta calitate, asigurand stabilitate si durabilitate. Desi scaunul.
Scaun Dining Turcoaz Tapitat
Scaun Dining Turcoaz Tapitat

Dimensiunile scaunului sunt urmatoarele: adancimea este de 55 cm, latimea de 55 cm, iar inaltimea sezutului este de 49 cm. Inaltimea totala a scaunului este de 80 cm. Materialul folosit pentru sezut este.
Scaun Dining Stejar
Scaun Dining Stejar

Este tapitat cu o tesatura fina din catifea de inalta calitate, oferind o senzatie placuta la atingere si un aspect rafinat. Culoarea turcoaz este vibranta si adauga o nota de prospetime si stil la incaperea.
Scaun Dining Albastru
Scaun Dining Albastru

Scaunul dining albastru denim este o piesa de mobilier care imbina in mod perfect confortul si functionalitatea. Este ideal pentru a fi folosit in zona de dining, fiind alegerea perfecta pentru a completa.
Scaun Tapitat Dining
Scaun Tapitat Dining

Scaunul nu este stivuibil, ceea ce inseamna ca nu poate fi depozitat unul peste altul pentru a economisi spatiu. Cu toate acestea, nu necesita asamblare, fiind livrat gata asamblat si pregatit pentru utilizare imediata..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.