Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Scaun Tapitat Masuta Toaleta
Scaun Tapitat Masuta Toaleta

Scaunul tapitat pentru masuta de toaleta este prevazut cu picioare solide si antiderapante, care asigura stabilitatea si siguranta in utilizare. Astfel, poti fi complet linistit ca vei avea parte de o.
Scaun Dining Tapitat Negru
Scaun Dining Tapitat Negru

Scaunul dining tapitat negru cu picioare negre are un aspect simplu si rafinat, fiind o alegere practica si estetica pentru zona de dining. Este construit pe o structura din metal, cu un finisaj disponibil.
Scaun Dining Turcoaz Tapitat
Scaun Dining Turcoaz Tapitat

Scaunul turcoaz cu picioare de lemn de stejar este o alegere excelenta pentru cei care cauta un scaun confortabil, rezistent si cu un design deosebit. Indiferent de amenajarea spatiului interior al casei.
Scaun Dining Stejar
Scaun Dining Stejar

Scaunul dining tapitat turcoaz cu picioare din stejar este o alegere eleganta pentru livingul sau bucataria ta. Scaunul are un design clasic, dar totusi modern, care se va potrivi perfect cu orice decor..
Scaun Dining Albastru
Scaun Dining Albastru

Scaunul dining albastru denim este o piesa de mobilier care imbina in mod perfect confortul si functionalitatea. Este ideal pentru a fi folosit in zona de dining, fiind alegerea perfecta pentru a completa.
Scaun Tapitat Dining
Scaun Tapitat Dining

Scaunul are o greutate maxima suportata de 120 kg, oferind o stabilitate solida pe care te poti baza. Sezutul este tapitat, conferind un plus de confort scaunului. Materialul tapitat este placut la atingere.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.