Saltea Memorie Spuma Detasabila Perne

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Saltele Memory. Pentru preturi avantajoase vezi Saltele Memory Ieftine.

Spuma cei spuma genera ie ofera sus inere in timpul nop pastrand un nivel confort optim pe toata durata somnului. memoryn cei spuma memory ofera un confort suprem si senzatia imponderabilitate. aceasta saltea moale corpul se afunda un nor confort nemarginit. fara dureri spaten tine spatele drept, previne si elimina durerile spate. Va veti trezi odihniti si fara dureri spate, datorita proprietatilor ortopedice. garan ien i ofera garan ie indiferent problemele aparute. igiena si prospetimen husa deta abila si lavabila permite igienizarea si aerisirea saltelei ori cate ori nevoie. Astfel riscul aparitiei mucegaiului sau acarienilor eliminat. Veti avea saltea ca noua fie care data cand veti spala husa acesteia. anti acarienin materialele pe intreaga suprafata saltelei sunt tratate impotriva acarienilor si microorganismelor. Riscul aparitiei alergenilor indepartat bucurati saltea sanatoasa. saltea memory simti beneficile unui revolutionar si

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Saltea Spuma Memorie Arcuri
Saltea Spuma Memorie Arcuri

Salteaua este acoperita cu un material moale si placut la atingere, care confera un plus de confort si lux. Este rezistent la acarieni si bacterii, astfel incat veti putea bucura de un mediu sanatos si.
Saltea Memorie Perne Microfibra Pilota
Saltea Memorie Perne Microfibra Pilota

Husa hipoalergenica inclusa in acest set este perfecta pentru cei care sufera de alergii sau astm. Aceasta este fabricata din materiale non-alergenice, care previn acumularea acarienilor si a altor alergeni.
Saltea Memorie Perne Ortopedice
Saltea Memorie Perne Ortopedice

Setul de saltea vine cu 2 perne ortopedice. Aceasta saltea are un design ergonomic si este realizata din materiale de inalta calitate pentru a asigura confort maxim si sustinere adecvata pentru spate si coloana vertebrala..
Saltea Memorie Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Memorie Perne Microfibra Hipoalergenica

Dimensiunile saltelei sunt 140x200x23 cm, astfel incat sa se potriveasca perfect pe patul tau. Grosimea de 23 cm asigura un suport durabil si ii confera saltelei o senzatie de moale si pufoasa..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.