Patut Leganare

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Patuturi. Pentru preturi avantajoase vezi Patuturi Ieftine.

Cradle colectia cradle baby se remarca prin designul inteligent, special proiectat confortul celui mic, incepand primele luni viata. npatutul din pal sistem leganare bebe cradle baby alb are utilitate indelungata potrivit bebelusi pana la ani. Marginile rotunjite ale patutului vor proteja copilul accidentari avea un somn cat mai linistit. exterioare patut pentru saltea lungime, sol la saltea, din pal. Patutul contine suportul saltea. Patutul poate fi reglat pe nivele, in functie lunile este ale bebelusului. Inaltimea reglabila sol la saltea, nsalteaua inclusa in pret si are de. Baldachinul inclus in pret. Pretul afisat include montajul, lenjeria, baldachinul si accesoriile.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.