Pat Tapitat Somiera Depozitare

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Paturi Tapitate. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Tapitate Ieftine.

Tapiterie stofa prestige verde mintnmaterial picioare lemn picoare prestige, mobilier impunatoare si eleganta in sine. Valoarea acestui pat resimtita din plin doar atunci cand veti descoperi ca poate oferi comfortul dorit si ca aspectul sau da personalitate dormitorul dumneavoastra. pat salteaua capatai cadrului picioarelor nspatiul saltea in interiorul patului tablie laterala elemente imbinare si feronerie cea mai buna calitate. suport saltea rabatabil, acces in lada pozitare. Pretul afi include montajul, salteaua, noptierele si accesoriile. tapitat prestige, picioarele sunt realizate din lemn, nuanta wood.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.