Pat Tapitat Piele Dublu

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Paturi Tapitate. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Tapitate Ieftine.

Piele ecologica double, mobilier impunatoare si eleganta in sine. Valoarea acestui pat resimtita din plin doar atunci cand veti descoperi ca poate oferi comfortul dorit si ca aspectul sau da personalitate dormitorul dumneavoastra. exterioare pat nsaltea lungime, capatai nsaltea lungime, capatai nsaltea lungime, capatai nsaltea lungime, capatai ninal imea cadrului ninal imea picioarelor nspatiul saltea in interiorul patului tablie laterala elemente imbinare si feronerie cea mai buna calitate. suport saltea rabatabil, acces in lada pozitare. asamblare asamblarea rapida si usoara, putand fi executata in minute, pe baza instructiunilor montaj din colet. Pretul afi include montajul, salteaua, noptierele si accesoriile. se poate realiza pe diferite tipuri si pe mare diversitate culori.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.