Pat Supraetajat Sertare Copii

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Paturi Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Copii Ieftine.

Pat supraetajat din pin, sertare copii pin. patul un pat singura persoana,construit si vopsit special se integra in orice camera. Patul din pin si componente cea mai buna calitate, desavarsit in fie care detaliu. constructie robusta si in conformitate cerin ele ue, privire la rezistenta materialelor, astfel incat sau asigure un maxim siguran si confort copii dumneavoastra. doua sertare sub pat sunt pe roti si sunt incapatoare, pot fi folosite la depozitarea lenjeriei sau jucariilor. Patul supraetajat poate fi descompus in doua spatii dormit individuale, rezultand astfel doua paturi persoana. Construit din pin in conformitate cerin ele ue. Elementele patului sunt vopsite in trei straturi vopsea ecologica pe baza apa. Patul contine suport saltea, lamelar. exterioare pat pentru saltea, ndistanta intre cele doua paturi nfurnizorul recomanda utilizarea unei saltele de. Sertarele sunt incluse in pret.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Pat Copii Sertar
Pat Copii Sertar

Designul acestui pat este elegant si modern, putand fi integrat cu usurinta in orice camera de copii. Culoarea naturala a lemnului de pin adauga o nota calda si primitoare in incapere, creand un mediu.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii

Furnizorul recomanda utilizarea unei saltele cu o inaltime maxima de 18,5 cm pentru acest pat etajat. Toate elementele de imbinare si feroneria sunt de cea mai buna calitate, iar patul a fost construit.
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii

Un aspect interesant al acestui pat este biroul incorporat, care adauga valoare utilitatii produsului. Biroul este amplasat intr-o parte a patului, oferind copiilor un spatiu dedicat pentru activitati.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret

Patul etajat este dotat cu un fotoliu extensibil, care se poate transforma in pat suplimentar pentru oaspeti sau extinde suprafata patului principal pentru un confort sporit. Fotoliul extensibil are aceleasi.
Pat Copii Topogan
Pat Copii Topogan

Patul tobogan pentru copii este proiectat special pentru copiii mici, in varsta de 3-8 ani. Este fabricat dintr-un material rezistent, durabil si sigur pentru copii, astfel incat acestia sa se poata juca in voie fara riscuri..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.