Pat Supraetajat Copii

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Paturi Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Copii Ieftine.

Patul sam se integreaza in dormitorul copilului. Patul supraetajat poate fi descompus in doua spatii dormit individuale. exterioare pat pentru saltea, intre paturi, cadru, picioare greutatea suportata pat aproximativ. din pin lacuit. Patul contine suport saltea. Compozitia saltelei din spuma policoton, husa suprafata din este bumbac. Patul contine doua saltele si sunt incluse in pret. asamblare asamblarea rapida si usoara, putand fi executata in minute, pe baza instructiunilor montaj din colet. Pretul afi include montajul si accesoriile. nsertarele sunt incluse in pret, se pot achizitiona separat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Pat Copii Sertar
Pat Copii Sertar

Patul vine echipat cu un sertar spatios, perfect pentru depozitarea jucariilor, hainelor sau a altor obiecte personale ale micutului. Sertarul este prevazut cu un sistem de prindere sigur, astfel incat.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii

Asamblarea acestui pat etajat cu fotoliu extensibil si cabinet nu este inclusa in produs. Cu toate acestea, asamblarea este rapida si usoara, putand fi realizata in aproximativ 120 de minute, pe baza instructiunilor.
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii

Pe partea laterala, patul mai are si rafturi pentru depozitare, unde copiii isi pot organiza cartile preferate sau alte obiecte de care au nevoie la indemana. Scara patului poate fi montata atat pe tablia.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret

Patul etajat din lemn de pin alb este un mobilier versatil si practic, ideal pentru camera de oaspeti sau pentru a economisi spatiu intr-o camera mica. Dimensiunile patului sunt de 200 x 140 cm, ceea ce.
Pat Copii Topogan
Pat Copii Topogan

Patul are, de asemenea, o baza robusta si stabila, care asigura stabilitatea in timpul utilizarii. Este prevazut cu un sistem de fixare sigura, astfel incat patul sa nu se clatine sau sa se miste in timpul.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.