Pat Stejar

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Paturi. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Ieftine.

Patul loz se integreaza in dormitorul. exterioare pat pentru saltea, capatai cadru picioare saltelei in pat din pal laminat de. Patul contine suport saltea. Pretul afi include montajul, somiera, salteaua si accesoriile.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

In ceea ce priveste confortul, patul este dotat cu o saltea cu dimensiuni potrivite pentru a sustine un somn odihnitor. Materialul folosit pentru saltea imbina confortul si durabilitatea, asigurand astfel.
Pat Somiera Piele Negru
Pat Somiera Piele Negru

Partea frontala a patului are un design elegant, cu o forma curbata care adauga un plus de confort si stil. Capul si picioarele patului sunt prevazute cu umplutura grosa, astfel incat sa poti sta confortabil.
Pat Albastru
Pat Albastru

Structura patului este solida si durabila, fiind fabricata din lemn de esenta tare. Aceasta asigura stabilitatea si rezistenta necesara pentru a te simti in siguranta si confortabil pe toata durata utilizarii..
Pat Somiera Piele
Pat Somiera Piele

Patul cu somiera piele ecologica bej este un pat confortabil si elegant, perfect pentru a adauga un strop de eleganta in dormitorul tau. Somiera patului este confectionata din piele ecologica de calitate,.
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul tapitat cu somiera este un produs de inalta calitate, realizat manual, care aduce confort, frumusete si durabilitate in fiecare camera in care este amplasat. Puteti fi sigur ca acest pat va rezista.
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul este tapitat in intregime cu burete si piele ecologica bej, oferind un aspect elegant si confortabil. O caracteristica importanta a acestui pat este lada spatioasa, perfecta pentru depozitarea lenjeriilor.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.