Pat Rabatabil Depozitare Tapitat Stejar Rustic

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Paturi Rabatabile.

Patul rabatabil cu lada de depozitare si capatai tapitat cu stofa velvet bej, din stejar rustic, ofera un design elegant si functionalitate maxima in acelasi timp. Dimensiunile exterioare ale patului sunt perfecte pentru saltele de 200 x 140 cm, avand o lungime de 215 cm si o latime de 148 cm. Inaltimea capataiului este de aproximativ 90 cm.

Acest pat, fabricat din furnir si pal de calitate superioara, este foarte robust si durabil. Fronturile din lemn de stejar adauga un aspect rustic si autentic intregului produs.

Capataiul patului este acoperit cu o stofa velvet bej de inalta calitate, ceea ce ii confera un aspect luxos si moale la atingere. Culoarea bej se potriveste perfect cu designul clasic si adauga un aer cald si confortabil in orice camera.

Completati utilitatea patului, somiera este rabatabila pentru a va oferi un spatiu de depozitare suplimentar. Lada de depozitare, amplasata sub saltea, este usor de accesat si poate fi folosita pentru a stoca lenjeria de pat, paturi sau alte obiecte importante.

Un alt aspect remarcabil al acestui pat este sistemul de iluminat incorporat in partea inferioara. Acest sistem va permite sa creati o atmosfera relaxanta in camera dumneavoastra, oferind o lumina difuza si calda in timpul serii.

Cu o greutate totala de aproximativ 84 kg, acest pat este suficient de stabil si rezistent pentru a sustine o greutate maxima de pana la 400 kg. Indiferent daca doriti sa va bucurati de un somn odihnitor sau de un spatiu de depozitare inteligenta, patul rabatabil cu lada de depozitare si capatai tapitat cu stofa velvet bej, din stejar rustic, este alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.