Pat Rabatabil Depozitare Tapitat Baieti Albastru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Paturi Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Copii Ieftine.

Patul din pal tapitat spatiu depozitare tineret, baieti ani, blue, imbina estetica, functionalitatea si rezistenta. exterioare pat pentru saltea lungime, capatai cadru picioare, din pal. Capataiul tapitat stofa si are atasat perna reversibila. Patul contine suportul saltea si are spatiu pozitare. Salteaua inclusa in pret. Patul are incorporat priza usb. Suportul textil gadgeturi inclus in pret. Pretul afisat include montajul, salteaua si accesoriile.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Pat Copii Sertar
Pat Copii Sertar

Patul pentru copii cu sertar din lemn de pin este alegerea perfecta pentru un mediu confortabil si sigur pentru micutul tau. Cu un design elegant si un sertar spatios, acest pat indeplineste toate cerintele.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii

Dimensiunile exterioare ale patului sunt potrivite pentru o saltea de 200 x 90 cm. Lungimea este de 209,4 cm, latimea de 98,6 cm, inaltimea capatului ajunge pana la 190 cm, iar greutatea totala a produsului.
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii

Este important de mentionat ca suportul pentru saltea si sertarul au recomandatii specifice legate de inaltimea saltelei. Astfel, se recomanda utilizarea unei saltele cu inaltimea maxima de 16 cm pentru.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret

Patul etajat este dotat cu un fotoliu extensibil, care se poate transforma in pat suplimentar pentru oaspeti sau extinde suprafata patului principal pentru un confort sporit. Fotoliul extensibil are aceleasi.
Pat Copii Topogan
Pat Copii Topogan

Patul tobogan pentru copii este prevazut cu scarite solide si stabile, care faciliteaza accesul si coborarea copiilor de pe pat. Acestea sunt proiectate intr-un mod ergonomic si sigur, iar treptele sunt.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.