Pat Protectii Copii

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Paturi Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Copii Ieftine.

Special proiectat confortul celui mic, incepand primele luni viata si pana in copilarie. Pat din pal protectii copii natural verde imbina estetica, functionalitatea si rezistenta. exterioare pat cadru tablie picioare, ndimensiunea saltelei pat protectie pat, nvarsta recomandata anin din pal, si. Patul contine suportul saltea. Protectiile pat se pot utiliza si ca zone desen destinate celui mic. Salteaua inclusa in pret. Furnizorul recomanda utilizarea unei saltele aproximativ. Perna decorativa atasata la capataiul patului detasabila. Pretul afisat include montajul, salteaua, setul lenjerie si accesoriile.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Pat Copii Sertar
Pat Copii Sertar

Patul pentru copii cu sertar din lemn de pin reprezinta o alegere excelenta pentru orice parinte preocupat de confortul si siguranta micutului sau. Acest pat este realizat din lemn de pin, un material.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii

Patul etajat din lemn de pin pentru copii este o piesa de mobilier simpla si frumoasa, proiectata pentru a oferi un spatiu confortabil si functional copiilor si adolescentilor. Materialul si manopera solida.
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii

Este important de mentionat ca suportul pentru saltea si sertarul au recomandatii specifice legate de inaltimea saltelei. Astfel, se recomanda utilizarea unei saltele cu inaltimea maxima de 16 cm pentru.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret

Patul etajat din lemn de pin alb cu fotoliu extensibil si cabinet pentru tineret este o solutie excelenta pentru crearea unui dormitor confortabil si functional. Ofera spatiu de relaxare pentru doua persoane,.
Pat Copii Topogan
Pat Copii Topogan

Patul are o suprafata de dormit confortabila si sigura, prevazuta cu margine pentru a preveni caderile accidentale in timpul somnului. Marginea este inalta si captusita pentru a asigura siguranta copiilor..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.