Pat Tineret Negru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Paturi Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Copii Ieftine.

Patul din pal tineret negru nature imbina estetica, functionalitatea si rezistenta. exterioare pat saltea capatai cadru picioare exterioare pat saltea capatai cadru picioare aproximativ din pal. Capataiul patului are numeroase spatii pozitare. Patul are incorporat priza usb. Patul contine suportul saltea. nsalteaua inclusa in pret. Furnizorul recomanda utilizarea unei saltele aproximativ.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Pat Copii Sertar
Pat Copii Sertar

Patul vine echipat cu un sertar spatios, perfect pentru depozitarea jucariilor, hainelor sau a altor obiecte personale ale micutului. Sertarul este prevazut cu un sistem de prindere sigur, astfel incat.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii

Dimensiunile exterioare ale patului sunt potrivite pentru o saltea de 200 x 90 cm. Lungimea este de 209,4 cm, latimea de 98,6 cm, inaltimea capatului ajunge pana la 190 cm, iar greutatea totala a produsului.
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii

Toate elementele de imbinare si feronerie sunt de cea mai buna calitate, asigurand stabilitatea si siguranta patului. Astfel, patul este unul robust si durabil, rezistand cu brio utilizarii frecvente a copiilor..
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret

Cabinetul pentru tineret incorporat in structura patului este extrem de util pentru depozitarea diverselor obiecte personale sau a jucariilor copiilor. Aceasta solutie de stocare practica contribuie la.
Pat Copii Topogan
Pat Copii Topogan

In partea de jos a patului, exista un tobogan atasat, care poate fi utilizat atat in timpul zilei pentru joc, cat si in timpul noptii, pentru a face patul mai interesant si distractiv. Toboganul are o.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.