Pat Etajat Tobogan Copii

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Paturi Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Copii Ieftine.

Pat etajat tobogan copii pin, mobilier. exterioare pat pentru saltea, capatai tobogan, latimea dintre scara si tobogan, cadru, tablie picioare picioare, din pin. Patul contine suport saltea. Furnizorul recomanda folosirea unei saltele maxim. Elemente imbinare si feronerie cea mai buna calitate.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Pat Copii Sertar
Pat Copii Sertar

Patul pentru copii cu sertar din lemn de pin reprezinta o alegere excelenta pentru orice parinte preocupat de confortul si siguranta micutului sau. Acest pat este realizat din lemn de pin, un material.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii

Patul etajat din lemn de pin pentru copii este o piesa de mobilier simpla si frumoasa, proiectata pentru a oferi un spatiu confortabil si functional copiilor si adolescentilor. Materialul si manopera solida.
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii

Este fabricat din pal si metal, garantand o rezistenta si durabilitate ridicata. Patul supraetajat are dimensiunile ideale pentru copii, avand o lungime de 200 cm si o latime de 90 cm. Aceasta piesa de.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret

Designul patului este in stil scandinav, avand forme simple si culori neutre, in special alb, care se potriveste cu orice decor. Finisajul alb ofera patului un aspect luminos si elegant, creand o atmosfera.
Pat Copii Topogan
Pat Copii Topogan

Patul tobogan pentru copii este o alegere perfecta pentru copiii mici, oferindu-le un pat confortabil si sigur pentru odihna, dar si un spatiu de joaca distractiv si interactiv. Este construit cu materiale.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.