Pat Transformabil Birou Incorporat Copii

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Paturi Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Copii Ieftine.

Alb lucios selectarea unui pat adecvat un copil un pas important deoarece acesta este si are nevoie sustinere buna coloana sau vertebrala. pat transformabil birou incorporat denve piesa completa mobilier. exterioare pat pentru saltea, capatai birou, din pal. Patul contine suport saltea. Furnizorul recomanda utilizarea unei saltele maxima cuprinsa intre. Elemente imbinare si feronerie cea mai buna calitate.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Pat Copii Sertar
Pat Copii Sertar

Patul pentru copii cu sertar din lemn de pin reprezinta o alegere excelenta pentru orice parinte preocupat de confortul si siguranta micutului sau. Acest pat este realizat din lemn de pin, un material.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Copii

Patul este realizat din lemn de pin, iar suportul pentru saltea este inclus in design. Scara patului poate fi montata atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga, in functie de preferintele personale..
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii
Pat Etajat Birou Incorporat Sertar Copii

Un aspect interesant al acestui pat este biroul incorporat, care adauga valoare utilitatii produsului. Biroul este amplasat intr-o parte a patului, oferind copiilor un spatiu dedicat pentru activitati.
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret
Pat Etajat Fotoliu Extensibil Cabinet Tineret

Designul patului este in stil scandinav, avand forme simple si culori neutre, in special alb, care se potriveste cu orice decor. Finisajul alb ofera patului un aspect luminos si elegant, creand o atmosfera.
Pat Copii Topogan
Pat Copii Topogan

Patul are, de asemenea, o baza robusta si stabila, care asigura stabilitatea in timpul utilizarii. Este prevazut cu un sistem de fixare sigura, astfel incat patul sa nu se clatine sau sa se miste in timpul.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.