Raft Lemn Metal

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Metal plopn raftul madera se integreaza in orice decor. exterioare, din metal si plop.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar argintie este o piesa de mobilier superioara, care nu numai ca ofera un spatiu practic de depozitare, dar aduce si o nota de eleganta si rafinament in dormitorul oricarei persoane..
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

La exterior, dulapul prezinta o structura robusta si rezistenta, avand usi si sertare bine conturate. Usile sunt prevazute cu manere din metal aurii si balamale solide, care permit deschiderea usoara si.
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

La prima vedere, aceasta masa pare simpla, dar ofera suficiente detalii pentru a atrage privirile. Are dimensiuni generoase, astfel incat poate avea un impact vizual semnificativ in incapere. Partea superioara.
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda cu masa de calcat, cu cele trei cosuri de depozitare si dulapul alb, reprezinta o solutie eficienta si practica pentru organizarea eficienta a spatiului intr-o camera. Materialele utilizate - lemnul,.
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

De asemenea, rama cadru semineu alba decorata poate fi accesorizata cu oglinzi decorative, lumini LED incorporate sau alte elemente, in functie de preferintele fiecaruia si de stilul de decor al camerei.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.