Set Mobila Living Stejar Rustic

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Seturi Living. Pentru preturi avantajoase vezi Seturi Living Ieftine.

Setul de mobilier living din lemn si furnir, format din 6 piese, este fabricat in stil rustic din stejar. Fiecare element din set este detaliat mai jos:

Vitrina are dimensiunile de 58 cm latime, 198 cm inaltime si 42 cm adancime, avand o greutate de 66 kg. Este fabricata din furnir si pal, cu fronturi din lemn. Are un sistem de iluminare cu LED inclus in pret.

Vitrina mica are dimensiunile de 82 cm latime, 125 cm inaltime si 42 cm adancime, avand o greutate de 58 kg. La fel ca si vitrina precedenta, aceasta este fabricata din furnir si pal, cu fronturi din lemn. Este prevazuta cu un sistem de iluminare cu LED inclus in pret.

Comoda TV pentru televizor are dimensiunile de 163 cm latime, 38 cm inaltime si 42 cm adancime, avand o greutate de 48 kg. Este fabricata din furnir si pal, avand fronturi din lemn. Ca si in cazul celorlalte piese, este inclus un sistem de iluminare cu LED.

Comoda cu 4 sertare si 1 usa dispune de 4 sertare si o usa, avand dimensiunile de 108 cm latime, 87 cm inaltime si 42 cm adancime, cu o greutate de 49 kg. Este fabricata din materiale de calitate, cum ar fi furnirul si palul, iar fronturile sunt realizate din lemn. Sistemul de inchidere Soft Close este inclus pentru atat usa, cat si sertarele.

Etajera mare are dimensiunile de 160 cm latime, 23 cm inaltime si 25 cm adancime, cu o greutate de 10 kg. Din nou, este fabricata din furnir si pal, avand un strat de ulei pe baza organica care respecta standardele de mediu.

Masa de cafea are dimensiunile de 80 cm lungime, 45 cm inaltime si 80 cm latime, avand o greutate de 42 kg. Este fabricata din lemn, cu un strat de ulei pe baza organica care respecta toate standardele de mediu.

Acest set de mobilier living din lemn si furnir, format din 6 piese, aduce un aspect rustic si cald in incapere. Este fabricat cu atentie la detalii, avand sertare si usi cu sistem de inchidere Soft Close, precum si sistem de iluminare LED inclus in vitrine si etajera. Suprafata este acoperita cu un strat de ulei pe baza organica, respectand astfel normele de mediu.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Mobila Dining Stejar Negru
Set Mobila Dining Stejar Negru

Comoda cu 3 sertare si 2 usi: Aceasta comoda are dimensiunile de 151 cm in latime, 86 cm in inaltime si 40 cm in adancime. Cu o greutate de 55,5 kg, aceasta este o optiune practica pentru organizarea obiectelor.
Mobila Dining Sticla Negru
Mobila Dining Sticla Negru

Comoda are usi si blatul superior din sticla securizata, iar manerele sunt confectionate din metal cu finisaj auriu. Usile dispun de sistem Soft Close pentru inchidere silentioasa. Setul include si un.
Set Mobila Dining Nuc Auriu
Set Mobila Dining Nuc Auriu

Setul de mobila dining din pal, format din 9 piese cu finisaj nuc auriu, este perfect pentru amenajarea unei camere elegante si rafinate. Fiecare piesa este realizata din pal laminat, oferind rezistenta.
Mobila Dining Furnir Stejar Rustic
Mobila Dining Furnir Stejar Rustic

Comoda cu vitrina cu 4 sertare si 2 usi: are dimensiunile latime: 180 cm, inaltime: 87 cm, adancime: 42 cm si o greutate de 85 kg. Aceasta comoda ofera atat spatiu de depozitare, cat si un spatiu pentru.
Mobila Living Furnir Stejar Negru
Mobila Living Furnir Stejar Negru

Ultima piesa din set este masa de cafea, avand dimensiunile lungime: 110 cm, inaltime: 48 cm, adancime: 60 cm si o greutate de 26 kg. Aceasta este ideala pentru momentele de relaxare in compania unei cani.
Mobila Dining Furnir Stejar Negru
Mobila Dining Furnir Stejar Negru

Setul de mobila dining furnir stejar negru este o piesa eleganta si rafinata care va aduce o nota de stil si eleganta in orice locuinta. Culoarea stejarului combinata cu negrul ofera un contrast placut.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.