Mobila Living Furnir Stejar Negru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Seturi Living. Pentru preturi avantajoase vezi Seturi Living Ieftine.

Setul de mobila living din lemn si furnir de stejar, format din 6 piese, este disponibil intr-un elegant finisaj negru care va aduce un aer sofisticat si modern in orice locuinta. Fiecare piesa este realizata cu atentie la detalii, asigurand durabilitate si o estetica deosebita.

Prima piesa din set este vitrina, avand dimensiunile latime: 67 cm, inaltime: 196 cm, adancime: 42 cm si o greutate de 77 kg. Aceasta ofera suficient spatiu pentru depozitarea obiectelor pretioase sau a colectionabilelor, avand in acelasi timp o prezenta impunatoare datorita inaltimii sale. Usile vitrinei sunt realizate din sticla securizata, astfel ca veti putea admira obiectele expuse in siguranta.

A doua vitrina are aceleasi dimensiuni latime: 67 cm, inaltime: 196 cm, adancime: 42 cm si aceeasi greutate de 77 kg. Aceasta completeaza atmosfera eleganta si practica a setului de mobila, oferind spatiu de depozitare suplimentar.

Comoda TV este o piesa de mobilier despre care trebuie sa mentionam ca este extrem de functionala. Avand dimensiunile latime: 170 cm, inaltime: 46 cm, adancime: 42 cm si o greutate de 51 kg, aceasta va oferi loc suficient pentru a va aseza televizorul si pentru a depozita diverse obiecte sau echipamente audio-video in sertarele si spatiul sau de depozitare.

Etajera este o piesa de mobilier cu dimensiuni latime: 170 cm, inaltime: 28 cm, adancime: 25 cm si o greutate de 12 kg. Aceasta aduce un plus de eleganta livingului, permitand expunerea obiectelor decorative sau a cartilor preferate. Datorita dimensiunilor sale generoase, veti avea suficient spatiu pentru a va organiza obiectele dragi si pentru a le arata in mod frumos.

Vitrina mica cu 2 usi este o piesa cu dimensiuni latime: 107 cm, inaltime: 143 cm, adancime: 42 cm si o greutate de 88 kg. Aceasta ofera spatiu de depozitare extins datorita a doua usi si a raftului sau interior reglabil. Designul sau elegant si finisajul negru devine cu siguranta punctul focal al incaperii.

Ultima piesa din set este masa de cafea, avand dimensiunile lungime: 110 cm, inaltime: 48 cm, adancime: 60 cm si o greutate de 26 kg. Aceasta este ideala pentru momentele de relaxare in compania unei cani cu cafea sau pentru a servi diverse gustari. Designul sau simplu si elegant se imbina perfect cu celelalte piese ale setului.

Setul de mobila living din lemn si furnir de stejar, avand 6 piese intr-un finisaj negru, este nu doar functional si practic, dar si o veritabila opera de arta in ceea ce priveste designul si eleganta. De aceea, acest set de mobila va fi cu siguranta un punct de atractie in orice living.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Mobila Dining Stejar Negru
Set Mobila Dining Stejar Negru

Vitrina mica: Aceasta vitrina mai mica are dimensiunile de 119 cm in latime, 148 cm in inaltime si 40 cm in adancime. Cu o greutate de 71 kg, aceasta adauga un plus de eleganta si functionalitate spatiului de depozitare..
Mobila Dining Sticla Negru
Mobila Dining Sticla Negru

Comoda are usi si blatul superior din sticla securizata, iar manerele sunt confectionate din metal cu finisaj auriu. Usile dispun de sistem Soft Close pentru inchidere silentioasa. Setul include si un.
Set Mobila Dining Nuc Auriu
Set Mobila Dining Nuc Auriu

Setul de mobila dining din pal, format din 9 piese cu finisaj nuc auriu, este perfect pentru amenajarea unei camere elegante si rafinate. Fiecare piesa este realizata din pal laminat, oferind rezistenta.
Set Mobila Living Stejar Rustic
Set Mobila Living Stejar Rustic

Comoda TV pentru televizor are dimensiunile de 163 cm latime, 38 cm inaltime si 42 cm adancime, avand o greutate de 48 kg. Este fabricata din furnir si pal, avand fronturi din lemn. Ca si in cazul celorlalte.
Mobila Dining Furnir Stejar Rustic
Mobila Dining Furnir Stejar Rustic

Comoda cu 4 sertare si 2: are dimensiunile latime: 163 cm, inaltime: 87 cm, adancime: 42 cm si o greutate de 79 kg. Aceasta comoda ofera spatiu generos de depozitare pentru diferite obiecte, fiind utila.
Mobila Dining Furnir Stejar Negru
Mobila Dining Furnir Stejar Negru

Setul de mobila dining din furnir stejar negru este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa aduca un plus de eleganta si stil in locuinta sa. Cu piesele sale de calitate superioara, acestea vor rezista.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.