Mobila Dormitor

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Seturi Dormitor. Pentru preturi avantajoase vezi Seturi Dormitor Ieftine.

Minimalist combinat tonurile nuante alb si stejar, vor transformanmobilierul in simbolul dormitorul modern care cuceri prin simplitate si eleganta. Dormitorul venezia imbina estetica, functionalitatea si rezistenta. Dormitorul format din pat pat venezia pentru saltea, capatai dulap usi glisante venetia, lungime, noptiere sertar venezia, cabinet sertare venetia, comoda sertare si usi venetia, produsele sunt realizate din pal. Patul contine suport saltea, somiera. interiorul dulapului sunt sine imbracaminte si rafturi superioare. Pretul afi include montajul, salteaua, somiera, fotoliul si accesoriile.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Mobila Dormitor Auriu
Set Mobila Dormitor Auriu

Setul de mobilier include o oglinda decorativa cu rama din pal de culoare auriu. Oglinda are o lungime de 40,6 cm, o latime de 75,6 cm si o grosime de 3,1 cm. Greutatea acesteia este de 8 kg..
Set Mobila Dormitor Piele
Set Mobila Dormitor Piele

Dulapul din pal are 2 usi glisante, intr-o combinatie de culoare alb / natural, si are urmatoarele dimensiuni: latime: 280 cm, adancime: 60 cm, inaltime: 230 cm. Greutatea dulapului este de 224 kg..
Set Mobila Dormitor Negru
Set Mobila Dormitor Negru

Comoda din pal si lemn cu 3 sertare: Aceasta comoda este spatioasa si practica, avand 3 sertare in care puteti tine hainele sau alte obiecte personale. Este realizata din pal si lemn durabil. Dimensiunile.
Mobila Dormitor Furnir Stejar Rustic
Mobila Dormitor Furnir Stejar Rustic

Comoda din set are 4 sertare. Dimensiunile acesteia sunt: latimea de 105 cm, adancimea de 42 cm si inaltimea de 110 cm. Comoda cantareste 68 kg si este perfecta pentru organizarea hainelor sau a altor obiecte personale..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.