Set Mobila Dormitor Tineret Negru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dormitoare Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Dormitoare Copii Ieftine.

Setul de mobilier pentru dormitor din pal este compus dintr-o masa de birou, un raft aferent mesei de birou, un raft suplimentar, un dulap cu doua usi glisante, o noptiera cu un sertar si o saltea de dimensiuni 200 x 120 cm. Produsele sunt fabricate din metal si pal cu grosimea de 18 mm.

Usile si sertarele sunt prevazute cu un sistem de amortizare, asigurand o inchidere linistita si fara zgomot. Acest detaliu este extrem de util in dormitor, unde linistea este foarte importanta.

Dulapul are o functie speciala de ventilatie, care asigura circulatia aerului in interiorul acestuia. Aceasta este o caracteristica foarte importanta pentru un dulap, deoarece ajuta la mentinerea aerului curat si proaspat in spatiul de depozitare.

Capatul patului este conceput cu multiple spatii de depozitare, oferind astfel o solutie practica pentru organizarea obiectelor personale si a lenjeriei de pat. Aceste spatii permit pastrarea in ordine a lucrurilor, ajutand astfel la optimizarea spatiului in dormitor.

Atat patul, cat si masa de birou sunt echipate cu prize USB incorporate, ceea ce inseamna ca puteti incarca si utiliza dispozitivele electronice in mod comod, evitand astfel aglomerarea prizelor din camera.

Suportul pentru saltea este inclus in pat, asigurand astfel un sustinator stabil si confortabil pentru saltea. Aceasta este o caracteristica importanta pentru un pat, deoarece asigura un somn odihnitor si confortabil.

Setul de mobilier pentru dormitor din pal este practic si functional, fiind realizat din materiale rezistente. Caracteristicile precum sistemul de amortizare, ventilatia dulapului, spatiile de depozitare si prizele USB aduc beneficii speciale, contribuind la un dormitor bine organizat si confortabil.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Mobila Dormitor Copii Tineret
Mobila Dormitor Copii Tineret

Comoda din pal cu 3 sertare, destinata copiilor si tinerilor, are un design romantic alb. Aceasta are o latime de 90 cm, o adancime de 50 cm si o inaltime de 84 cm. Greutatea comodei este de 50,5 kg..
Set Mobila Dormitor Copii Negru
Set Mobila Dormitor Copii Negru

Dulapul din setul de mobilier este realizat din lemn de pin si MDF si are doua usi si un sertar. Dimensiunile dulapului sunt potrivite pentru camera copilului: latimea este de 100 cm, adancimea este de.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.