Set Mobila Dormitor Piele

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Seturi Dormitor. Pentru preturi avantajoase vezi Seturi Dormitor Ieftine.

Setul de mobilier pentru dormitor din pal si piele ecologica, cu un pat de 200 x 180 cm si compus din 3 piese, este disponibil intr-o nuanta alb natural. acest set de mobilier pentru dormitor ofera o solutie estetica si functionala, avand suprafete din pal si tapiterie din piele ecologica, astfel incat sa ofere confort si o experienta placuta in cadrul dormitorului.

Dulapul din pal are 2 usi glisante, intr-o combinatie de culoare alb / natural, si are urmatoarele dimensiuni: latime: 280 cm, adancime: 60 cm, inaltime: 230 cm. Greutatea dulapului este de 224 kg.

Comoda din pal are 4 sertare si 2 usi, fiind realizata in aceeasi nuanta alb si cu o adancime de 38 cm, o latime de 150 cm si inaltimea de 90 cm. Greutatea comodei este de 61 kg.

Patul din pal este prevazut cu un cap de pat tapitat cu piele ecologica si insotit de 2 noptiere echipate cu LED-uri, toate in nuanta alb / natural. Dimensiunile patului sunt urmatoarele: lungime pat: 205 cm, latime pat: 185 cm, latimea capului de pat: 305 cm, inaltimea capului de pat: 96 cm, inaltimea cadru: 47 cm.

Salteaua potrivita pentru pat are dimensiunile de 200 x 180 cm, iar noptierele au dimensiunile: latime: 60 cm, adancime: 33 cm, inaltime: 26 cm. Greutatea totala a patului impreuna cu noptierele este de 135 kg.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Mobila Dormitor Auriu
Set Mobila Dormitor Auriu

Acest set de mobilier pentru dormitor din pal de culoare auriu nuc ofera un design elegant si rafinat, completand frumos decorul camerei de dormit. Toate piesele sunt realizate din pal de inalta calitate.
Set Mobila Dormitor Negru
Set Mobila Dormitor Negru

Oglinda decorativa: Aceasta oglinda adauga o nota de eleganta si stil in camera de dormit. Are un cadru decorativ in negru si auriu, care ii confera un aspect sofisticat. Dimensiunile oglinzii sunt: lungime:.
Mobila Dormitor Furnir Stejar Rustic
Mobila Dormitor Furnir Stejar Rustic

Comoda din set are 4 sertare. Dimensiunile acesteia sunt: latimea de 105 cm, adancimea de 42 cm si inaltimea de 110 cm. Comoda cantareste 68 kg si este perfecta pentru organizarea hainelor sau a altor obiecte personale..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.