Set Mobila Dormitor Negru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Seturi Dormitor. Pentru preturi avantajoase vezi Seturi Dormitor Ieftine.

Setul de mobilier pentru dormitor din pal, cu patul de dimensiune 200 x 160 cm, are o tema de design in nuc si negru. Setul este compus din 5 piese, pe care le voi prezenta in continuare:

Noptiere din lemn cu 1 sertar: Aceste noptiere vin in pereche si sunt realizate din lemn de inalta calitate. Fiecare noptiera are un singur sertar unde puteti sa va depozitati lucrurile personale. Dimensiunile fiecarei noptiere sunt urmatoarele: latime: 66,6 cm, adancime: 43,8 cm, inaltime: 48,7 cm. Greutatea unei noptiere este de aproximativ 15 kg.

Comoda din pal si lemn cu 3 sertare: Aceasta comoda este spatioasa si practica, avand 3 sertare in care puteti tine hainele sau alte obiecte personale. Este realizata din pal si lemn durabil. Dimensiunile comodei sunt urmatoarele: latime: 104 cm, adancime: 48,2 cm, inaltime: 80,4 cm. Greutatea comodei este de aproximativ 54 kg.

Oglinda decorativa: Aceasta oglinda adauga o nota de eleganta si stil in camera de dormit. Are un cadru decorativ in negru si auriu, care ii confera un aspect sofisticat. Dimensiunile oglinzii sunt: lungime: 49 cm, latime: 92 cm, grosime: 3 cm. Greutatea oglinzii este de aproximativ 5 kg.

Pat tapitat cu piele ecologica si tesatura: Acest pat este confortabil si atragator, avand o combinatie eleganta de piele ecologica si tesatura in gri si negru. Patul are dimensiunile urmatoare: Lungime: 224,8 cm, Latime: 189,8 cm, Inaltime capatai: 116,7 cm, Inaltime cadru: 39 cm, Inaltime picioare: 21 cm, Adancimea saltelei in pat: 13 cm. Greutatea patului este de aproximativ 132 kg. Dimensiunile saltelei potrivite pentru acest pat sunt 200 x 160 cm.

Toate piesele acestui set de mobilier dormitor se potrivesc perfect impreuna, asigurand atat aspectul estetic cat si functionalitatea necesara intr-o camera de dormit. Cu nuantele de nuc si negru, acest set adauga o nota de eleganta si stil in orice dormitor.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Mobila Dormitor Auriu
Set Mobila Dormitor Auriu

Acest set de mobilier pentru dormitor din pal de culoare auriu nuc ofera un design elegant si rafinat, completand frumos decorul camerei de dormit. Toate piesele sunt realizate din pal de inalta calitate.
Set Mobila Dormitor Piele
Set Mobila Dormitor Piele

Patul din pal este prevazut cu un cap de pat tapitat cu piele ecologica si insotit de 2 noptiere echipate cu LED-uri, toate in nuanta alb / natural. Dimensiunile patului sunt urmatoarele: lungime pat:.
Mobila Dormitor Furnir Stejar Rustic
Mobila Dormitor Furnir Stejar Rustic

Patul din furnir si pal are un cap de pat tapitat cu stofa velvet gri, care ofera un aspect sofisticat si confortabil. Dimensiunile patului sunt potrivite pentru o saltea de 200 x 160 cm. Lungimea totala.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.