Mobila Dormitor Metalic Tineret

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dormitoare Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Dormitoare Copii Ieftine.

Pat yo, mobilier. Dormitorul yo imbina estetica, functionalitatea si rezistenta. dormitorul format din pat metalic copii si tineret york alb, exterioare pentru saltea, capatai, greutate, biblioteca din pin si copii alb, greutate, noptiera din pin si usa, copii alb, noptiera si biblioteca sunt realizate din pin si mdf. Patul din metal. Patul contine suport saltea. Usa noptierei are sistem inchidere soft close. Furnizorul recomanda utilizarea unei saltele maxima cuprinsa intre. Elemente imbinare si feronerie cea mai buna calitate. Pretul afisat include montajul, salteaua si accesoriile.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Mobila Dormitor Copii Tineret
Mobila Dormitor Copii Tineret

Setul de mobilier pentru dormitor din pal, destinat copiilor si tinerilor, are un design romantic si este de culoare alba. Dimensiunile patului sunt potrivite pentru o saltea de 200 x 120 cm. Patul are.
Set Mobila Dormitor Tineret Negru
Set Mobila Dormitor Tineret Negru

Setul de mobilier pentru dormitor din pal este compus dintr-o masa de birou, un raft aferent mesei de birou, un raft suplimentar, un dulap cu doua usi glisante, o noptiera cu un sertar si o saltea de dimensiuni.
Set Mobila Dormitor Copii Negru
Set Mobila Dormitor Copii Negru

Toate produsele din setul de mobilier sunt realizate din lemn de pin si MDF de inalta calitate, care confera rezistenta si durabilitate. Patul nu include suport pentru saltea, oferind astfel libertate.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.