Mobila Dormitor Furnir Stejar Rustic

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Seturi Dormitor. Pentru preturi avantajoase vezi Seturi Dormitor Ieftine.

Setul de mobilier pentru dormitor din furnir si pal, cu pat de dimensiuni 200 x 160 cm si compus din 5 piese, are o nuanta eleganta in velvet stejar rustic gri.

Patul din furnir si pal are un cap de pat tapitat cu stofa velvet gri, care ofera un aspect sofisticat si confortabil. Dimensiunile patului sunt potrivite pentru o saltea de 200 x 160 cm. Lungimea totala a patului este de 218 cm, latimea este de 168 cm, iar inaltimea capului de pat este de 90 cm. Patul cantareste 88 kg.

Dulapul este o piesa spatioasa, dotata cu 3 usi si o oglinda mare. Dimensiunile dulapului sunt urmatoarele: latimea de 160 cm, adancimea de 60 cm si inaltimea de 225 cm. Dulapul cantareste 164 kg si ofera suficient spatiu de depozitare pentru haine, accesorii si alte obiecte.

Setul include si doua noptiere cu design elegant si un sertar. Dimensiunile noptierelor sunt: latimea de 54 cm, adancimea de 42 cm si inaltimea de 42 cm. Fiecare noptiera cantareste 21 kg si poate fi plasata langa pat pentru a oferi spatiu suplimentar de depozitare si comoditate.

Comoda din set are 4 sertare. Dimensiunile acesteia sunt: latimea de 105 cm, adancimea de 42 cm si inaltimea de 110 cm. Comoda cantareste 68 kg si este perfecta pentru organizarea hainelor sau a altor obiecte personale.

Acest set de mobilier pentru dormitor din furnir si pal, cu pat de 200 x 160 cm si 5 piese din stejar rustic gri, este ideal pentru a aduce stil si functionalitate in dormitorul dumneavoastra.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Mobila Dormitor Auriu
Set Mobila Dormitor Auriu

Comoda din pal are 2 usi si culoarea auriu. Aceasta are o latime de 111,2 cm, o adancime de 49 cm si o inaltime de 81,1 cm. Greutatea comodei este de 69 kg..
Set Mobila Dormitor Piele
Set Mobila Dormitor Piele

Comoda din pal are 4 sertare si 2 usi, fiind realizata in aceeasi nuanta alb si cu o adancime de 38 cm, o latime de 150 cm si inaltimea de 90 cm. Greutatea comodei este de 61 kg..
Set Mobila Dormitor Negru
Set Mobila Dormitor Negru

Setul de mobilier pentru dormitor din pal, cu patul de dimensiune 200 x 160 cm, are o tema de design in nuc si negru. Setul este compus din 5 piese, pe care le voi prezenta in continuare:.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.