Set Mobila Dormitor Copii Negru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dormitoare Copii. Pentru preturi avantajoase vezi Dormitoare Copii Ieftine.

Patul din setul de mobilier pentru dormitor din lemn de pin si MDF pentru copii are dimensiuni exterioare potrivite pentru o saltea de 200 x 90 cm. Lungimea patului este de 209 cm, latimea este de 96,5 cm, iar inaltimea capataiului este de 75 cm. Greutatea patului este de 19,5 kg.

Dulapul din setul de mobilier este realizat din lemn de pin si MDF si are doua usi si un sertar. Dimensiunile dulapului sunt potrivite pentru camera copilului: latimea este de 100 cm, adancimea este de 55 cm, iar inaltimea este de 200 cm. Greutatea dulapului este de 69 kg, ceea ce ii confera stabilitate si rezistenta.

Comoda din setul de mobilier este realizata si ea din lemn de pin si MDF si are trei sertare. Dimensiunile acesteia sunt: latimea comodei este de 86 cm, adancimea este de 42 cm, iar inaltimea este de 83 cm. Greutatea comodei este de 31 kg, ceea ce o face usor de manevrat in camera.

Setul de mobilier pentru dormitor mai include si doua noptiere din lemn de pin si MDF, care au cate doua sertare fiecare. Dimensiunile noptierelor sunt: latimea este de 50 cm, adancimea este de 45 cm, iar inaltimea este de 45 cm. Greutatea fiecarei noptiere este de 13,5 kg, ceea ce le face usor de asezat langa pat.

Toate produsele din setul de mobilier sunt realizate din lemn de pin si MDF de inalta calitate, care confera rezistenta si durabilitate. Patul nu include suport pentru saltea, oferind astfel libertate in alegerea materialului preferat pentru saltea. Setul de mobilier pentru dormitor din lemn de pin si MDF pentru copii este perfect pentru crea un mediu confortabil si atragator in camera copilului.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Mobila Dormitor Copii Tineret
Mobila Dormitor Copii Tineret

Toate produsele sunt realizate din pal cu o grosime de 16 mm. Usile si sertarele au un sistem Soft Close, care permite o inchidere lina si silentioasa. Dulapul este prevazut cu un sistem special de prindere.
Set Mobila Dormitor Tineret Negru
Set Mobila Dormitor Tineret Negru

Suportul pentru saltea este inclus in pat, asigurand astfel un sustinator stabil si confortabil pentru saltea. Aceasta este o caracteristica importanta pentru un pat, deoarece asigura un somn odihnitor si confortabil..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.