Masa Perete

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Mese Scaune. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Scaune Ieftine.

Filosofia men simpla. Colaborarea designeri talentati face ca obiectele sau fie apreciate acum si totdeauna. Men lucreaza creative din lumea arhitecturii si designului realiza produse inalta calitate un aspect scandinav. Men cauta permanent sol inteligente via moderna. Realizeaza obiecte utilizarea zi zi, fie ca un element indispensabil, accesori bucatarie, un raft sau un vas, care ofera un aer aparte locuintei. Masa hey are doua picioare, un design minimalist si realizata din otel. Uneori inspira ia se gas este in cele mai neprevazute locuri. Designerul taiwanez kenyon yeh masa doua picioare inspirand se exerciitile echilibr practicate majorete. Otel albgreutatea, kenyon yehnasamblare. Termenul livrare saptamani, in unele cazuri poate dura mai mult.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Masa Stejar
Set Masa Stejar

Scaunele din acest set sunt robuste si rezistente datorita constructiei lor de inalta calitate. Acestea ofera confort sporit datorita tapiteriei moi pe spatar si sezut. Tapiteria realizata din stofa adauga.
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Setul masa extensibila din lemn masiv de cires este un mobilier elegant si functional, potrivit pentru orice bucatarie sau sufragerie. Masa poate fi extinsa la ambele capete, oferind astfel posibilitatea.
Masa Rotunda Scaune
Masa Rotunda Scaune

Scaunele sunt moderne si confortabile, care completeaza perfect masa rotunda. Spatarul si sezutul scaunului sunt realizate din polipropilena, un material durabil si usor de curatat. Pentru un plus de confort,.
Masa Patrata Scaune
Masa Patrata Scaune

Setul de masa patrata cu 4 scaune este o piesa de mobilier eleganta si practica, ideala pentru o bucatarie sau o sufragerie moderna. Masa are o forma patrata si este realizata dintr-un cadru solid din.
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune

Scaunele se potrivesc perfect in livingul dvs. si atrage atentia prin efectul sau vizual deosebit. Setul de masa vine cu patru scaune verde si doua scaune gri, dar sunt disponibile si alte culori, cum.
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate

Este important de mentionat ca nuanta tapiteriei poate sa difere fata de pozele de prezentare, deoarece lumina si unghiul de vizualizare pot influenta aspectul culorii. Totusi, indiferent de culoarea aleasa,.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.