Masa Mdf Lemn Patrat

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Mese Bucatarie. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Bucatarie Ieftine.

Lemnul fag un esenta tare, nedeformabil, rezistent si durabil in timp. Densitatea lemnului m. Fagul se remarca prin aspectul si culoarea inconfundabila, suprafata fina, non poroasa, textura curata, fara noduri, fac din lemnul fag alegerean ideala orice mobilier. Mobilierul din fag unul trainic si aspectuos se integreaza urinta in orice aranjament interior sau exterior. un dur si rezistent la umiditate, mesele living si bucatarie. masa eare blatul din lacuit. Picioarele sunt din fag. Pretul afisat include montajul, scaunele si accesoriile.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

Masa se afla amplasata intr-o incapere bine luminata, cu ferestre mari in spate. Lumina naturala se strecoara prin geamuri, oferind o atmosfera placuta si luminata. Pe pereti se regasesc tablouri elegante.
Masa Extensibila Cires
Masa Extensibila Cires

Suportul mesei este, de asemenea, fabricat din lemn masiv de cires, asigurand astfel stabilitate si rezistenta. Designul acestuia este simplu, dar robust, adaugand functionalitate mesei. Picioarele de.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.